U Click Me...I Click U Back

Tuesday, August 30, 2016

Ariani Lovers ~ The Square Series

As salam

semalam beli hari ni dah update..
sebab excited punya pasal...
hoii ramai pm tanya aku beli yang mana??
hahahaha....nak tengok cara pakai...terus iols excited nak pakai jugak hari ni...cari2 baju yang sepadan dengan hari ni...bahahahaha

actually aku berkenan square series ni dah lama..
since sebelum raya..nak beli2 tak terbeli2 sebab asyik tak jadi je nak keluar dengan hubs..bulan pose pulak khenn..lagi liat nak jejalan...

pastu semalam pegi maybank area wangsa melawati tu memang ada butik ariani kat situ..banyak kali masuk situ masa time  tudung sarung ariani tengah fofular masa tuh...pastu tak masuk2 dah sebab rasa macam tak mampu iols nak pakai ariani dah...kehkehkeh...

bila dia keluar square series ni melonjat2 dalam hati nak terai beli 1...so lepas keluar bank terus ajak kakak masuk ariani sekejap...kononnya!!!


seyes yang ni so cantik..kain macam kain crepe tak licin sangat berbanding dengan square series tapi iols memang dah menggila dengan SS tu so tak pandang2 benda lain dah...kakakakaka


dari nak rembat 1 rembat la 2...dah lama ok i tak beli tudung harga rm50 ke atas ni...so kira reward la for myself...


i beli jenis ni hah...dah kata lama dah dok usha!!!sekarang ada promosi merdeka sales until 4th September....dari rm149 dapat rm89...sapa2 yang nak cepat2 g grab..kalau dekat ariani wangsa melawati ni memang banyak lagi...kot...

i berkenan design ni jugak tapi yang ni instant...i tengok bella dally pakai memang lawala..iols pakai belum tentu cung!!!hahahahah...tapi nak tunggu weekends ni nak gi lagi sekali sebab katanya beli rm150 ke atas dapat free shawl...hanya weekend ni aje ye...habis sales merdeka dah takde dah...jangan kata hakak tak payung ye dik non!


ok tak iols pakai???...dia bentuk square ye tapi i pakai style shawl sebab kalau pakai lipat 2 tu muka i akan nampak bolat...

series suka giler dah design SS ni rasa macam nak buat collection... hahahahha....melampau tau!!!!

9 comments:

Siti Nursyamimi said... Reply Comment

comeynye akak..shawl ariani skang byk yg best n cantik2..mimi terjebak ngan yg lasercut tu..hihihi

lieyalatif said... Reply Comment

nampaknye kegilaa kite same rin hahahaahah....raya aritu lieya rembat 3 lai...mcm dlm pic rin yg kaler biru rin snap tu lieya ade.... square leiya ade beli selai, sekali pakai best gile....same laa nak buat koleksi gak le ....lieya pun mcm rin tak pakai lipat 3 tu, pakai mcm shawl...comel jek rase hahaahaha

Wawa Yusoff said... Reply Comment

Alalalala....comeyyyy...

org lawa pakai serkop kepala je pon dah lawa :)

Falsya said... Reply Comment

akak pakai shawl ape pun ttp nmpk cantik..hehehehe

Nad MamaZN said... Reply Comment

cantek sangat akak pakaiii..! mmg kalah bella daly tu kak,konfem :D
corak cun! saya suka

Nieyl said... Reply Comment

Jalan² petang sambil singgah sini...:)
okey je..skrg nie makin popular jugak square nie..

Julia Johari said... Reply Comment

Kenapaaaaa juju pun terpikat sama kak rine....ritu ju pi giant ternampak ariani punya tudung cma ni la...berair air mata kak...cantik sgt Allah yg tahu...tgk akak pakai wahhhhhhh mmg cun...org tak percaya anak 4 tau kak...kena gigih kumpul duit lah juju ni...tinginnnnnnnnn nak satu cm akak

Zee Suhaini said... Reply Comment

cantik la pulak..adoiii susah kalo dah terjebak..

eima said... Reply Comment

cantik kak rine pakai