U Click Me...I Click U Back

Monday, August 29, 2016

Ada Lagi Ke Citer Raya??? | Beraya Rumah KakRoz (Kawan UKM)

As salam...


takdela basi mana...masih boleh hadap lagi la..
ala baru je habis raya hari tuh...wakakaka

kali ni beraya rumah kawan belajo aku..
dah pangkat kakak2 sangat dah ni
mostly kawan2 aku ni pensyarah2 IPG..
ada jugak kawan aku GB / Pengetua Sekolah
kenal semua masa sambung study kat UKM...since masa sambung masters tahun 2008...tapi tula..bila memasing dah sambung belajo sesama...memang dah takde beza dah kan...semua mempunyai 1 matlamat yang sama jek...nak habiskan belajo...gitchhuuu!!!!

hari tu ada 4 rumah sebenarnya dapat jemputan..
tapi 2 rumah je sempat pegi..ko tahula kalau weekend musim raya..manjang je jam..lupa nak bawak roti je bawak masuk kereta...lols


wajib selfie...miahahaha


wajib jugak sarapan dulu...aku keluar awalla konon boleh sampai awal kat cheras...lepas ni kononnya nak ke ukay perdana pulak...

aku datang sini semua dengan bantuan abe waze...memang 100% berharap sangat dengan waze...hahahaha....sampai depan rumah hah...sampaikan kak roz tanya aku..camne rin boleh sampai tanpa sesat..semua orang yang datang rumah dia selalu akan called bagitahu sesat...hehehehe


banyak hah kakroz masak...nasi ayam kakroz sedap giles...meehun pun sedap...tq kak susah2 je masak banyak2 untuk we ols..masa aku sampai..aku tetamu 1st sampai..memang aku dah habaq awai2 kat kakroz aku nak datang awal sikit...sebab banyak rumah menyusul...


bila takde tetamu...kakroz suruh aku lepak je kat depan...posing2 jela kejenya..habis sampai luar rumah hah kami berposing anak beranak...ish..ish...buat macam rumah sendiri pulak...hahahaha


sebenarnya siapa yang gedik lebih2 nih???


ni kak jun (my kakak kesayangan) yang bawak..sampai jugak aku dok menunggu jugak kakjun aku ni bila nak sampai...


bersama2 kakjun (tudung cream) dengan kakroz (tuan rumah)...


yang lelain tak sampai2 lagi hah...menunggu dato' (SV aku) pun tak sampai2 lagi...aku memang dah tak boleh menunggu lama sebab nak ke lain dah masa ni..aku lama dah lepak sini..sogan pulak...


kakjun sebelah kanan aku ni since aku buat masters kat UKM aku dah kenal beliau...nearly 7 years dah....rapat sangat...kalau pegi conference memang tak penah tanpa beliau...aku dah anggap macam kakak aku sendiri..memang so closed...kalau masa kat luar negara..tak cukup duit memang duit diala jadi mangsa...ate kakak kita ni tokey petronas....hahahaha


posing lagi tak habis2...hahahaha
masa ni aku nak gerak dah...nak balik ke arah gombak ...tapi tak sempat ke arah uk perdana..aku terus ke rumah Falsya...

dah habis la entry raya aku yang terhutang...
sayang pulak kalau tak abadikan dalam blog comel nih...hehehehehe....

2 comments:

ZULHILMI TEMPOYAK said... Reply Comment

raya sblm raya haji ke apa ni.. hehehe

PCL said... Reply Comment

Slmt hari raya ;) raya haji mggu depan ni..