U Click Me...I Click U Back

Thursday, July 28, 2016

#TeamSKK ~ Tahun Lepas Ke Bangkok...Tahun Ni Terbang Mana Pulak?

As salam....


huwaa..mata rasa nak tidur jek...
rasa bersalah sangat dekat anak2 sebab umminya busy...semalam tak masak pulak tuh...penat weyhh..kul 7 sampai rumah...husb siap perli...katanya nak bawak bantal selimut ke UIA...lol sangat!


aduaiii!!!kenapa setiap tahun busy betul ek sekolah kluster nih...huwaaa...benda lain nak buat dah takde chance pulak...husb aku dah macam bunyi2 jugakla..sebab kerja UKM aku asik tertangguh je..dah takde alasan dah nak bagi...kuikui...


melalut dah citer hang ni!ok2 back to tajuk...sebenarnya tahun ni takde p mana pun...hahahaha...tahun lepas merasa la pergi Bangkok..tahun ni menyibukkan diri kat UIA jela..tapi aku hanya ada hari ke-2 competition jela..hari pertama aku tak terlibat...tapi aku tengok gang2 lain memang giler dah flat...kesian depa..siap tidur kat UIA lagi dengan budak2..anyway tahniah sesangat #teamSKK2016!!! 

gini la kalau dah masuk dalam senarai SKK..setiap tahun mesti kena ada program pengantarabangsaan sebab bajet dari KPM hanay akan turun kalau adanya program...kalau tak tittle SKK akan ditarik balik...huhuhu...tapi cikgu2 la penat kan?bukan tak suka tapi tula..susah nak expresskan...huhuhu..hanya cikgu yang faham perasaan cikgu...hah camgitu!!!

apa2 pun dah selesai dah program selama 2 hari di UIA..nanti aku story details dalam blog...sebab gambar dekat kamera sekolah yang banyak..aku snap sikit2 je mana yang sempat....

 cikgu2 dan murid2 yang terlibat dengan program di UIA

 tahniah untuk #teamSKK especially untuk penyelaras SKK (takde dalam gambar) dan ketua panitia Sains kami (tudung pink) dan semua guru2 yang bertungkus lumus...uols are among the best!!!!

ok..next nak fokus pada teknik menjawab Sains untuk UPSR 2016 dan camping pulak...krikk..krikkk...

p/s : SKTM2 tahun ni dicalonkan sebagai sekolah berprestasi tinggi...kalau rezeki kami tak tahula camne pulak punya busy cikgu2nya...pffttttt 

1 comment:

eima said... Reply Comment

sekolah fahim pun skk ... rasanye sbb chess kot ...
fahim tu fanatik kot ngan chess hari2 main chess pastu main online pastu main pulak kat ipad ... srh mak main .... mak tak reti koh koh

anyway tahniah sktm 2 dan CA sbb hebat