U Click Me...I Click U Back

Friday, July 22, 2016

#ProgressRumahKuSyurgaKu ~ Mahkota Hills ~ 17 Julai 2016

As salam...


ni last aku update...masa ni progress laju jugakla...

then last weekend sebelum ke semenyih kami singgah lagi tengok progress...


rasanya macam tak banyak sebabnya bulan puasa kot kan?dan mungkin sub con dapat release payment pun ye jugak...


pandangan depan...takde la besar sangat kan...tapi syukur alhamdulillah...


tanah belah tepi lebihan dia luas sebab masa decided nak beli tanah tu kebetulan dekat fasa tu ada 1 tanah yang paling besar...alhamdulillah rezeki kami...senang nak renovate ke apa kan?

actually dah tak sabar sebenarnya nak isi barang2 dalam rumah nih...hikksss...

11 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

yeay... time ni la deco mcm2 dalam kepala.. sedia duit aje ngee

cik hani said... Reply Comment

wahhh...bestnya dapat rumah yang atas tanah sendiri.. tak perlu nak share2 dinding dengan orang kan.. nak renovate pun senang

Nad MamaZN said... Reply Comment

bestnya! x sabar rasa nak deko2.. eh saya plak yg sebuk haha

Malinda said... Reply Comment

rindu perasaan teruja masuk rumah baru T___T walau pon kuat dengan bau cat dan simen tapi punye la happy Allah je yg tau...kuikuikui...selamat mendeco mesti cantik sangat nanti... :)

mama tisya said... Reply Comment

Xlama dh tu.. Syoknye

ameris said... Reply Comment

mmg saited masuk umah baru rine...

LYAfrina said... Reply Comment

waaa..cantik n besar rmh akak..
nnti part deko-deko tu paling best

Falsya said... Reply Comment

vavavavava...xsabar pulak falsya nak tgk umah akak 100% siap..;)

cik chinta said... Reply Comment

syoknye. umah atas tanah

Julia Johari said... Reply Comment

Cantik yer rumah akak...ya Allah sejuk betul mata memandang....

Juls Julie80 said... Reply Comment

Assalam sis..salam ziarah..

ehh.. sis beli situ jugak ekk.. berjiran la kita...Fasa berapa ekk..? saya 1C.. hehehe