U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 19, 2016

Kisah Lebaran 2016 Kami ~ #TeamRayaPenang | Raya ke-3

As salam...


raya ke-3 ni takde meriah pong...
meriah dengan selfie aje...LOL

raya ke-3 agenda dia p taman ria, sg petani..rumah auntie ceq (adik abah ceq)..tiap2 tahun memang ceq tak miss la p rumah auntie ceq nih...#berapabanyakceqdaaaaa


nak jadikan cerita...sepatutnya raya ke-3 program balik KL la kiranya...lepas p beraya sana sini...tapi disebabkan malam sebelum tu hubs aku dengan anak2 dia p bertapa sampai subuh dekat bengkel kereta (baiki kereta anak hubs aku)...so kita bagila chance member melena dulu khen..(dalam hati sebenarnya geram tapi ceq kan isteri solehah)...hahahaha....

paham2 jela..kalau dah tiduq lepas subuh...bangun kul bapa kot...
tapi kami anak2 ngan ummi dia sekali siap awal2...so tggu abah hampa bangun jela...


yang syioknya...bangun lambat tapi breakfast hat ni memang tak dilupakan la..husb aku memang suka sangat la coq udang ni..kat kepala batas je..hampa p shahul hamid sure jumpa...lol

pastu terus shoot p sg petani..
husb aku cari masjid sekitar situ...kami dok la sat dalam kereta...


bawak kua batang monopod...selpie berdas2...hahahahaah

sapa nak marah...???khenn

pastu p singgah umah auntie aku...
depa ajak makan laksa...pastu shoot ke kenduri sedara belah husb aku..deme ni setiap raya ke3 memang akan buat makan2 aka kenduri..tapi kat sini ceq segan nak gambar2 bagai...

hampa tak tahu ke..ceq ni kan pemalu...

puuiiiii!!!!

nanti ceq sambung lagi naa....

9 comments:

eima said... Reply Comment

luasnye kereta dia ... hehehe

sedap tu ... fav kite klu bab mkanan utara ni tambahan plak coq udang tu

mama tisya said... Reply Comment

cucur udang cicah kuah kacang tu sukaaaa

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply Comment

sdp lak tgk mknn tu..heheh..slmt hari raya kak.

Yana Libra said... Reply Comment

sedapnye tgkkkk

Nad MamaZN said... Reply Comment

meriah dgn makanan je la kan belah2 utagha ni.. syok woo jauh jenjalan makan pun banyak. sendat padat la perut haha

Diana Rashid said... Reply Comment

saya pun suka coq udang tapi tak tau kat mana yang sedap..kalau nampak orang jual main beli je..lepas tu merungut..hehhe

nini said... Reply Comment

Breakfast tu best...coq cecah kuah kacangggg....sayasukaaa....

Aty_Fared said... Reply Comment

part selpie dalam kereta tu.. biasa tu..biasa..lagi2 kalau jammed dan boring.. heheh..

LYAfrina said... Reply Comment

cantik!
team purple gittu