U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 27, 2016

Busy - Ing

As salam...


semalam takde update...
CA busy la..banyak urusan nak kena setel...
mengajar 1 bab..pastu mengurus hal2 sekolah...hal jadual sebab hari ni aku kena bawak murid2 ke UIA atas urusan program SKK peringkat negeri...so minggu ni dengan minggu hadapan agak busyla sikit...

minggu ni jugak aku tengah puasa 6 sebab tak dapat nak buat awal2 atas faktor uzur..hmmm...takpela..tak sabar nak raya sebenarnya...hehehehe


minggu depan nak mengurus program teknik menjawab sains tahun 6 dan tahun 5...murid2 nak UPSR so kena cepat2 habiskan program2 yang tertunda....

hari ni pun aku takde kat school...jadi guru pengiring ke program kuiz sains antara sekolah2 kluster di UIA...hari ni dah final..semalam lagi depa dah mula bertanding...1 pasukan dr SKTM2 dapat jugak masuk final..syukur alhamdulillah...

ok2.bas dah sampai...kami nak gerak dulu..
doakan sekolah kami menang ye...kehkeh!!


5 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

Bagus kak azrine ni...cikgu yg penuh aktiviti...ini baru betul perumpamaan kata...dalam kesempitan itu ada masa...mcm akak live update ni pun cth yg sama...bagus sgt kak azrine...

Azian Elias said... Reply Comment

memang hal2 sekolah right now bukan takan mengajarkan,
i was a teacher.
tau cam ne rupanya..

eima said... Reply Comment

tahniah cikgu ... hebat betui

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

amboi walaupun pendek entri penat jugak kita baca aktiviti cikgu ni hehehe

Nory Zoulkefle said... Reply Comment

Wahhh padat aktiviti cikgu yer...