U Click Me...I Click U Back

Monday, July 25, 2016

Barang Makeup Best!!

As salam...


semua perempuan rasanya mesti suka cerita pasal makeup even dia takde la makeup sangat kan...macam aku dengan barang makeup ni memang suka sangatla..takde pun beli mahal2..sebab sayang duit...cuma lipstik jela mahal sikit penah aku beli is colourpop...boleh klik [Link]..aku penah buat review..best gilak lipstik ni okeh!
harga colourpop mahal sikit kalau pre-order dalam rm36-40 kalau ready stock harga dia dari rm40-50...(original)


maskara paling best aku penah try so far sebab dia senang sangat nak buang bila nak berwuduk...guna air je dah hilang...series..pastu mata ko takde la jadi panda lepas cuci tuh...dan bulu mata ko tak tercabut pun...tak yah susah2 guna makeup removal pun...

banyak2 maskara aku penah pakai even maybeline paling best sebelum ni aku penah cuba.. semua macam susahnya nak buang...so this is the best so far..for me la...uols mungkin ada pendapat yang berbeza kan?harga aku beli rm50 (original)


ni kirim dari blogger mak Syamimi..dia belikan dekat GM klang...semua aku dah try dan aku suka hasil dia...macam smokey eyeshadow tu best ko...semua warna berfungsi untuk aku...blusher duo tu pulak saje2 aku order duo colours sebab aku suka makeup natural look...


hasil makeup dari barang2 makeup yang aku beli dari mak mimi...natural aje sebab makeup nak ke jamuan raya sekolah aku je Sabtu lepas...

8 comments:

eima said... Reply Comment

sy tak pakai semua tu kak ... hehe lipstik pun tak .. cuma blusher je sy pakai ... bak pe dgn sy ni ...pelik jg kadang tu beli heel berpasang2 tp dok tak pakai pakai juga crocs pi opis...hahha

CikNaa said... Reply Comment

baru beli 1. tengok kakrin rasa macam nak beli semua hahaha

lieyalatif said... Reply Comment

COMEY RIN...lieya dulu2 pakai le eyeshadow nie..skrang dah pencen kecuali kalo ade jamuan2 raya ke...event2 ke...skrang blusher, eyeliner je laaa...

Falsya said... Reply Comment

akak kan mmg dh cantik...hehehe..

mama tisya said... Reply Comment

perempuan dan makeup mmg xleh dipisahkan...kita xbrp reti makeup sgt..dlu2 ada juga pki eyeshadow, mascara..tp skarang pki liptiks je..kn tk pki pucat plak

Yana MIB said... Reply Comment

berkenan pulak yg smokey tu...haihh korek tabunggggg >_<

Julia Johari said... Reply Comment

Semua makeup tu julia sukaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Pandai akak pilih dan padankan...julia ni tak kisah brand apa pun janji elok sudah dan jimat...ohhhh tertarik lah kak...suka!

Azian Elias said... Reply Comment

salam azrin.

mmcm best je kan kalau bermake up ni. but me, akak pakai nipis2 je..mascara tu dedulu je nak pakai, now dah tua rs malas lak..