U Click Me...I Click U Back

Friday, June 3, 2016

Warna2 Baru Lipstick @Fame_cosmetics

As salam chuolllsss!!!


chekgu azrine dengan lips memang tak dapat dipisahkan cenggitu hahh!!!


korang2 peminat #famecosmetics...
korang tau tak ada 2 warna baru...


warna baru are #gossip dan #violet


aku baru beli #gossip...
memang best tak tipu...aku pakai dari pagi sampai kul 2.30 masih dok macam tuh jek...
tak payah pikir nak tenyeh2 lagi...
tu pun sebab nak solat zohor..

what i like the most about this brand is dia puny texture masa ko pakai tu memang best..ringan je dan even dis jenis matte tapi tak kering sampai nak menggelupas...

aku punya bibir tak boleh pakai jenis matte yang kering betul2 tuh..
nanti last2 sure akan menggelupas...


yang kanan tu aku pakai kod #gossip...
warna dia seakan2 warna coral cumanya aku pakai nampak macam merah2 bata sikit...

yang belah kiri tu aku pakai code : #candy..
aku baru jugak beli sekalian dengan #gossip tuh...nanti next gaji nak terai violet pulak....

aku beli dengan blogger Mimy Hamid je..
senang je COD je dekat giant batu caves...
korang2 kalau nak beli do contact je Mimy 0122056935 (Whatsapp)

2 comments:

mama tisya said... Reply Comment

mmg suka color br yg gossip tu..dh rembat du2 gossip and violet...

Qhaifa Nur said... Reply Comment

Ramai dok citer pasai lipp ni..
seronoknya klau tahan lama..