U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 29, 2016

2 Berita Baik Dalam Sehari - Alhamdulillah

As salam...

sekadar untuk berkongsi kenangan dekat blog sendiri...dan alhamdulillah syukur pada MU ya Allah...nikmat mana lagi yang engkau dustakan?


alhamdulillah surat yang aku tunggu2 dari pihak admin..sebab orang lain dah dapat dah aku tunggu2 aku punya belum dapat lagi..aku stressed jugak sebab aku main buat je abstract ni masa lepas kakcik Yaya keluar dari ward HKL hari tu...

series masa buat tu memang entah2 hape2 la abstrak yang aku hanta...dan LEWAT!!!..aku dah pasrah je masa ni kalau admin tak terima...

finally alhamdulillah...aku terima emailed dari admin baru sat2 tadi...so kena mula kumpul bahan untuk full text paper pulak..haiyooo...krikk..krikkk

tempat tak dapat nak share...nanti2 korang akan tahu jugak..lambat lagi nak fly kot iye pong...hehehehe


pagi tadi masuk office buat relif...dapat pulak surat kenaikan pangkat ke gred DG 44..syukur..hari tu tau lulus je..bila dapat surat ni rasa lebih secured la.. lebih officially...bila isi lnpt takdela teragak2 nak letak gred terkini...alhamdulillah syukur...kata kerani tahun ni jugak akan dapat gaji baru...wah..tak sabarnya!!!

11 comments:

Nieyl said... Reply Comment

Alhamdulillah...Tahniah..tahniah....

mama tisya said... Reply Comment

tahniah..rezeki nk raya

Mommy Cici said... Reply Comment

tahniah. berita baik di bulan ramadhan :D

Ana Fatihah said... Reply Comment

Alhamdulillah. Senyum lebar sampai telingalaa harini. Tahniah! :)

Nad MamaZN said... Reply Comment

alhamdulillah.. tahniah kak.. rezki :)

Encik Suami said... Reply Comment

Alhamdulillah.TAHNIAH.rezeki dibulan yang mulia.

Falsya said... Reply Comment

congratulations kak..alhamdulillah..rezeki buat akak sefamily..;D

aziekz said... Reply Comment

Wow!tahniah2...tgh menunggu srt jgk ni...

eima said... Reply Comment

tahniah ....

mrs kayrul said... Reply Comment

tahniah kak rin

LYAfrina said... Reply Comment

syukur alhamdulillah..rezeki bln Ramadhan..