U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 10, 2016

Weekend Kami!!!

As salam...

kalau Sabtu takde sekolah memang syiok
hahahaha...pagi2 dalam kul 7pg dah keluar dengan hubs pergi joging..dah nak dekat sebulan tak joging dengan hubs sebabnya aish bangun awal pagi so hubs gi joging sorang...pastu isnin-jumaat mana nak dapat ikut sebab kerja kan?

balik joging nak pegi pasar kononnya...
pastu hubs cakap jom pergi semenyih tengok progress rumah... so mohla kita siap2...dah lama tak keluar reramai on weekends...


sebelum ke semenyih bawak anak2 sarapan dulu dekat mamak area cheras...safrin kot tak silap nama kedai...aku tengok nasi beriani dia cemerlang kot...hahahah..haip!

setel sarapan..terus pergi melawat kawasan... hehehehe


biasala mesti selfie2..takde keje nak buat...abah dia turun isi minyak kami selfie..abah dia turun pegi tandas kami selfie..tak tahu apa nak buat...hahahaha

lepas dah setel melawat kawasan...kami gi lunch dekat nilai 3 kedai pakistan...

then gerak pulak ke Subang rumah anak tiri aku...hubs aku plak nak pegi teman anak dia kat KJ repair kete...aku malas nak join sebab dak Aish konfem tak dok diam...and konfem lama punya lepak situ...so aku stayed subang jela dengan anak2...senang nak solat mandi semua....

sampai subang...


 pekena ice blended rm2 dulu...basahkan tekak dulu sebab panas sangat rasanya...

lepak sampai dinner dekat subang...
sebab hubs aku stuck dekat KJ hujan lebat macam ribun taufan..scary!!!

nasib hari Sabtu...Ahad masih cuti...
so takde la rasa penat sangat Ahad tu..
tapi siap laundry 4x kali pusing mesin basuh aku...kalau mesin tu boleh bercakap..tak taula apa dia nak komen kat aku...hahahaha

5 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

SERONOK WEEKEND PENUH DENGAN CERITA KAN KAKAK

Falsya said... Reply Comment

air tuh sedapnye kak..kene plak cuaca panas2 kan..soothing je..hehehe

Diana Rashid said... Reply Comment

kat penang kan ramai tau jual ice blended..blended katanya..tapi bila dapat ais ketoi ja dia bagi..hampeh kan??orang berniaga dia nak berniaga tapi tak kena dengan nama..sebab tu kena tanya sebelum beli..

Aty_Fared said... Reply Comment

tp besh kalau dpt jln2 ngn asben like jogging mcm tu kan..:)

Nad MamaZN said... Reply Comment

weekend kalu buat apa2 pun janji bersama keluarga mmg ohsem. dok umah ka, jenjalan ka.. x kesah la apa2 pun. penat berbaloi katanya hehe