U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 4, 2016

Terjah Sales @PADINI Concept Store

As salam...

actually memang takde planning pun nak pegi sales dekat padini nih..
aku tengok nana dia update dekat fb dia ada sales gilos2...tapi kecewa la sikit sbb sure takde masa nak terjah ni...
tapi aku pergi jugan padini aeon wangsa maju cari baju kakak2 kat sana..
kat situ tak berapa besh sebab takde baju kanak2....hmmmm...

tetiba on sabtuday tu jugak hubs aku ajak aku gi melaka melawat besan dia...
tapi bertolak hari ahad la dia cakap..
dia suruh aku book hotel tapi macam banyak yang fully booked...

takpe citer short vacay to malacca nanti aku cerita kemudian ye...

so hari Ahad tu sebelum gerak ke melaka..
hubs aku nak pergi pasang radio dia dulu kat Kelana jaya....so dia cakap lama..boleh ke nak tunggu situ sekali...aku cakap tinggalla aku dengan anak2 dekat paradigm sebab dekat2 situ je..plus anak dia ada teman dia nak pasang radio tuh...so binik dia takde pong takpe kot..takdela boring dia kat situ...

maka mohla kita ke paradigm mall...

 sweet sangat tengok gambar anak2 sendiri...dah besar2 dah...bangga aku sebagai ummi anak 4..semoga mereka membesar sebagai manusia yang baik amalnya...suci hatinya..dan sukses dunia akhirat...amin...

 masuk2 je dah teruja tengok harga...pastu mulala macam semua ko nak beli...hahahaha

 baju gaun budak2 perempuan besar2 Yaya tuh rm19hinggit je..kegilaan apakah ini???semua cantik plak tuh...tak tahula aku beli untuk raya ke aku bagi pakai awal2..sebab lawa2 sangat!

 tshirt boys rm9???aku rembat ni banyak untuk dak aish pakai basahan....

 beratur nak membayar....kemahen lagi kakcik yaya nak handle...

 ewah....model padini...hahahaha


btw...sales ni dah habis ye kekawan semua!!!semalam last...4 hari je sales dia!!
aku tahu pun masa hari Sabtu...
 
lepas setel aku pergi cari minyak wangi aku...sebab dah habis...lepas tu kononnya nak cari mcD untuk anak2 aku nih...tak jumpa plak cari..tak biasa dengan paradigm plak tuh..hahaha...
 maka melepakla kami dekat luar menunggu abahnya datang...perut berkeroncong dengan cuaca panas lit2...

hubs aku bawak kami makan dekat kayu nasi kandar, taipan..sebab nak gerak ambik anak tiri aku sekali intan dekat area situ...kesian dia tinggal sorang2 plak dekat rumah..abang2 dia sorang keje..sorang ke singapore..so ajakla dia sekali pergi ke melaka...takpe..hotel sempit pandai2 la kami adjust...kehkehkeh...


nanti aku sambung update entry melaka okeh...cuma tak berapa besh sangat sebabnya merata jammed..apapuntakboleh...nak bergerak ke bandar pun terbantut.... #bengkek!!! 

10 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

bestnya soping..!!! jeles jeles.. nak soping jugak uwaaaa!

LM said... Reply Comment

Wah murah betul tu rine


Muka yaya dh mirip kakngah dia bila dh besar ni

Mommy Cici said... Reply Comment

nampak jugak org share, nak pegi pastu lupa -_-

mama tisya said... Reply Comment

sronok soping padini tu bila rege murah2 kn...tk kesempatan nk pegi padini

Ibu Dilah said... Reply Comment

melaka mmg cam tu kak.. public holiday & cuti sekolah confirm jemm!! tu sebab dilah kalau balik melaka duk lepak kat umah jer.. haha

Julia Johari said... Reply Comment

Kalau lalu padini mesti juju jeling saiz tak dak hahahhaha...kalau Qi senyum lah sebab dia sokmo ada...huhh jem kat melaka..cuti umum sehari gitu lah kak...tu juju cuci mata kt KL je...

eima said... Reply Comment

ai xde kat sini time tu klu tak mmg ajak enpanjang terjah dah ... gile hape tk syok bj budak rm 9 je .. mmg gile tu

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

saya memang jarang nak kejar sales2 ni. Kalau masa nak membeli tu ada sales nasib la. Entah la.. susah sikit anak saya ni bila kat tempat sesak ramai orang. Boleh spoil mood nak shopping

aizamia3 said... Reply Comment

Rugi sebab ai tak tahu.. huhuhu..

Halimah Hashim said... Reply Comment

akak kalau dtg johor wajib pi jpo tau, situ pon ada padini, sale mautttt!hihi