U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 10, 2016

#RumahKuSyurgaKu ~ Progress | 7 Mei 2016

As salam

sekadar catatan peribadi aku kat sini
progress rumah aku di mahkota hills
alhamdulillah...semakin positif

dalam dok berkira2 nak pergi tengok..
akhirnya...dapat jugak melawat kawasan...









dijangka siap in November 2016...
doakan ye...:-)

11 comments:

lieyalatif said... Reply Comment

wahhhhhhhhhhhhhhhh best2...akhirnye tak lama lagi jek tu harga sendiri nak siap tu rin...mesti excited nak deco2 kan...mai2 turun ikea nanti ekekeekekekeek....

ape2 pun tahniah....home sweet home tak lama lagi jd kenyataan...in sha Allah....

Nad MamaZN said... Reply Comment

alhamdulillah. nampak progress nya tu. time nak deko2 nnt mesti syok!

syawalsimpsons said... Reply Comment

alhamdulillah..tahniah kakak

Malinda said... Reply Comment

seronoknye masuk rumah baru ^___^

Cik Puan Eka said... Reply Comment

Betsnya kak. Doakan kita plak ye lpasni. InshaALlah

Lynn Hamzah said... Reply Comment

woooowww...tahniah...boleh share layout plan tak?

Cik Puan Eka said... Reply Comment

eh akak ni mahkota hills kat mana ye

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

wahhh bestnye kak...

Ibu Dilah said... Reply Comment

bestnye.. tak lama jer lagi tu sis.. best la nak mendeko2 nanti..

Falsya said... Reply Comment

alhamdulillah..xsabar nak tgk umah akak bile dh siap nnt..hehe

Aty_Fared said... Reply Comment

besh nyer umah sebijik2 cegini :)