U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 12, 2016

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2015 dan DG44

As salam...


syukur alhamdulillah...
Allah murahkan rezeki aku tahun 2015...
memang tahun 2015 aku dapat rasakan tahun terbaik aku sebagai seorang guru...
bagi aku Allah murahkan rezeki aku dan permudahkan segala urusan aku sepanjang 2015...dan paling best dan syiok dapat travel negara orang...

inshaAllah tahun ni travel lagi..
mungkin jauh sikitla kali nih...macam biasala pergi atas tiket conference jugak..cuma belum sedia mental fizikal jugak ni sebab kali ni macam jauh sikit ...inshaAllah...

actually aku macam malas je nak buat entry pasal APC ni..tapi sayang pulak gambar banyak jugak ambik kat majlis tuh...

so mehla aku abadikan kenangan kat blog bilis aku nih...korang layan kan ajela..gambau pun banyak yang syiok sendiri!

pagi tu kena berkumpul dulu dekat sekolah sebab kami nak car pool..yang lelain pergi sendiri sebab majlis diadakan di SBPi Gombak...so ramai cikgu2 yang duduk area kuaters datang terus jela..macam aku dah janji nak naik sekali dengan kak surah together with kak ina..so kami bertiga dari sekolah gerak ke SBPi

sampai2 jumpa deme ambik gambar syiok2 dulu....


 sempat ambik yang jumpa jela..yang lain belum jumpa lagi...


 ewah...selagi boleh snap..macam2 gaya nak buat...khennn...

masuk dewan...sementara manusia masih tak ramai..mehla kita snap2 berlatarbelakangkan pentas APC


masih ni belum jumpa GB kami lagi..kalau tak dah tarik masuk sekali posing...hahahaha


 ni jela satu gambar aku yang sempat snap..
gambar sorang2 pegang sijil lupa nak snap...

dalam dewan tu sangat panas..
tak tahu tang mana silap..ekon langsung tak rasa...muka habis jadi berminyak...memang kurang selesa la maaf cakap..harap tahun2 akn datang dapatla perbaiki kelemahan dari segi ekon ni...kata meraikan mereka2 yang cemerlang...tapi tak cemerlang dari segi memberi keselesaan...tengit habis badan2 memasing...hmmm..:-(


banyak gambar selfie tapi semua jadi blurry...sayang sangat...yang ni jela yang elok sebab dalam dewan kat cahaya tak berapa nak terang sangat...malap je..so gambar senang jadi blurry...

lama jugak nak tunggu giliran kami naik pentas...dengan panasnya...hadoii..hahaha


 persembahan tarian dari murid2 sekolah menengah...


persembahan dari En. Zack...dulu dia cikgu mengajar sekali dengan aku kat gombak setia..sekarang dah masuk PPD...setiap kali majlis2 anjuran PPD memang En.Zack ni akan menyanyi..suara dia power!!..nyanyi lagu hindi jaanam2 tu...fulamak..korang blh tengok dekat fb aku video dia nyanyi  ada dia tagged aku kat situ...


ni masa tengah que nak ambik sijil...sempat lagi kan kami??cikgu dengan kamera ni dah macam chemistry kuasa 7...hahahaha


kebetulan kawan aku masa belajar UPSI dulu pun penerima anugerah jugak...lama dah tak jumpa adik Nik nih...dia posting Gombak jugak...alhamdulillah....baju tu buat i nampak chubby sangat...korang2 buat2 tak nampak jela ye and please don mention..nanti i takmo kawan!!

lepas tu lunch then masuk untuk group photo mengikut sekolah....


us...waiting for our GB nak bergambar atas pentas...

last but not least....


with 11 teachers who were received APC 2015...semoga terus cemerlang ye cikgu2...

dan semalam dapat lagi berita baik...

v
v
v
v
v
v
v
v
v

 alhamdulillah...naik gred ke DG44...yang kami tunggu2 sebenarnya sebab banyak speku yang kami dengar pasal kenaikan pangkat dan gred nih...

apapun syukur sangat...

nikmat Allah mana lagi yang kau dustakan?


10 comments:

DYatie ABakar said... Reply Comment

Tahniah kak!

Kak.. nak cakap.. kakak cantik sangat! Hehehe.

Lynda Che Lah said... Reply Comment

Tahniah Cikgu.
Semoga terus cemerlang mendidik anak bangsa

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

tahniah dapat APC.
And tahniah dpt 44. ai nak tggu TBK tu ada 2 tahun lagi.
Tapi skrg ni macam tawar ati betul lah nak keja sini.. :(

Falsya said... Reply Comment

tahniah kak..tahniah for the APC nak kenaikan gred..happy for u..akak, u look so gorgeous..;D

eima said... Reply Comment

TAHNIAH KAK ....

Mommy Cici said... Reply Comment

tahniah ;)

Norhayati Mohd Isa said... Reply Comment

Tahniah CA..
Semoga terus cemerlang..

LYAfrina said... Reply Comment

tahniah akak...

Halimah Hashim said... Reply Comment

tahniah sis! happy teachers day

QasehnyaRania said... Reply Comment

alhamdulillah
tahniah kegemiraan berganda nih ..