U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 1, 2016

KRIM AJAIB IZEARA XTRAVAGANZA | Hantu Penanggal Lemak Dalam Masa 48 Jam!

As salam...

ingat tak Bella???

EH..sapa Bella ni tetiba muncul dalam ini cerita???hahahahha

korang mesti ingat kan kisah Bella yang video dia siap viral dan kecoh kat media sosial... dia pakai krim kurus tapi tak kurus2 dan claim krim kurus tu tak panas....siap nak saman owner produk...huhuhu

ingat tak...ingat tak???

ok..meh kita lupakan Bella..kita fokus pada krim kurus yang dia dok kecohkan tu..

krim apa ni weyhh???

aku dulu pun tak tahu jugak krim apa si bella kecoh2kan tuh...ok...fine sekarang baru aku tahu rupanya serum kurus #izearaextravaganza

dan sekarang ni selepas mandi je aku syiok2 sapu serum ni dekat bahagian2 anggota badan yang menggeleber...tak payah citer la sebab banyak sangat part yang macam gituh...hahahahhaa....

serum #izearaxtravaganza ni sentiasa je ada dalam handbag aku sekarang ni..kot2 kalau lupa nak sapu selepas mandi..masa free kat sekolah tu aku cepat2 sapu..sebab dia tak melekit..tak panas...dan paling WIN dia wangi...kompem takde sapa bau minyak panas dok sebelah ko...kehkeh


ia juga mampu membakar lemak sebanyak 15x ganda ko...dengan hanya sapu dekat mana2 area yang ko rasa ko perlu sapu sebanyak 3-5 kali sapuan setiap hari....untuk mendapatkan superb result!!!

Kelebihan Serum Kurus #IzearaXtravaganza

  • Lemak tertanggal dalam masa 48 jam (hilang 6 inci)
  • hilang strech mark dalam masa 7 hari
  • menahan rasa lapar dan menghilangkan selera makan
  • melawaskan pembuangan air besar selepas 1 jam menggunakannya
  • lemak-lemak tepu lagi degil bakal disingkirkan dengan pantas
  • serum kurus pertama mengandungi +cafeisilane C iaitu sejenis bahan untuk mencairkan lemak di bawah kulit
  • tidak panas dan tidak melekit dan harga MAMPU MILIK!

jomla kurus sesama dengan ahkak kot2 sebelum raya dah boleh slim river...bolehla pakai baju raya jovian...khen???

sapa nak body raya bolehla whatsapp admin yang sah #0137773617 atau korang bolehla ke IG dorang @izearaxtravaganza







4 comments:

Muslimah Optimis said... Reply Comment

Besar juga eh botol dia. Macam nak cuba je ni. Cikgu berjaya meracun MO untuk membeli barang sebotol. hehe

CikNaa said... Reply Comment

best gila kan kak.. xmelekit tak busuk tu win!

Diana Rashid said... Reply Comment

takut tak boleh tidur je lepas sapu..saya dulu ada banyak beli krim kurus yang sapu2 ni..banyak yang buat saya tak boleh tidur malamm..jadi gelisah semacam..entah kenapa..

safurara said... Reply Comment

wahhh leh pakai kebaya lah mcm ni kak. hehehe