U Click Me...I Click U Back

Friday, May 6, 2016

HONEYMOON?

As salam


alhamdulillah...17 tahun dah kami bersama...tahun ni bulan 11 nak masuk yg ke-18...semoga Allah permudahkan segala urusan rumah tangga aku dan semoga sentiasa dilindungi dan diberkati hubungan kami Ya Allah....syukur sangat!!

tak bergaduh tu macam tak logik je kan?
bagi aku la..kalau selalu bergaduh lagi kuat kasih sayang...maksud aku bergaduh manja2 la..bergaduh tak sependapat...takdela gaduh yang serius2...kalau serius2 ni macam bermasalahla pulakkan?nauzubillah..mintak dijauhkanla...

tapikan...lately ni rasa macam nak gi hanimun je bila muncul anniversary kami..
aku la rasa camtu...best apa dah tua2 hanimun...bawak sekalila anak2 kan?
ala..memang la selalu jugak tido hotel..
tapi kali ni macam nak cari hotel mewah sikit....ada la aku gatai2 pegi usha2 beberapa hotel..

tapi macam terpaut dengan....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 dah lama dah teringin sangat nak stay kat pullman ni..tapi harga selalunya tak mampu kot...hahahaha

korang jangan nak kecam2 aku plak ek..
aku ni tak berapa mahir bab2 hotel ni best ke tak...tapi aku memang teruja sikit tengok hotel ni..maklumla aku ni rakyat marhaen je kan??so memangla nampak macam jakun sikit....tapi rm322 tu macam tawaran menarik je kan?ke still mahal untuk 1 nite stay??

ke korang boleh suggest kat aku hotel2 yang best yang sesuai la untuk merpati 2 sejoli....hahahaha...gewddikkkksss

tapi aku nak area KL/Putrajaya jela..
jauh2 tak mo...

7 comments:

mama tisya said... Reply Comment

sronok honeymoon..sila2 la pegi...bkn slalu kn..dlu kita pegi honeymoon ms 4th anniversary amik yg couple mmg feel2 mcm br kawin padahal dh 4thn ms tu sbb siap ada spa & acndlelightdinner tu yg best

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

akak..farah pernah stay situ..best..tempat cantik..tapi makanan mcm kureng sikit..hehehe.. akak cuba tanya gov rate..tak silap lagi murah..dalam RM200lebih..btw happy honeymoon...=D

Nieyl said... Reply Comment

Walaupun umah nieyl dekat sesangat ka pullman nie...x penah skali pun pegi stay sana..hihi...10 minit dr umah nieyl je kak.. Tapi pullman mmg best..x rugi pun stay sana... :)

Mommy Cici said... Reply Comment

wah kita pun selalu survey hotel tu. tapi tak berkesempatan pegi lagi

CikNaa said... Reply Comment

setuju kak! dah banyak tahun la kita rasa makin nak rapat.. nak honeymoon.. org nak kata apa, pedulik.huhu.. happy holiday kakrin..

lieyalatif said... Reply Comment

alaa pullman mcm tak best laa rin...cari laa tempat yg ala2 ade suasana damai.... pi philea resort melaka ke.... nak jjcm pun mcm2 ade.... kat putjraya ni kureng tempat leh jjcm...eh daku ni ingat makan jek hahaahahahaahah

Julia Johari said... Reply Comment

Hotel? Julia...ingat Hotel ingat Julia...bukan Trivago hahahhaha....akakkkk....julia suggest la kan kalau nak honeymoon why not Pi Tambun? Dekat sana akak boleh hot spring sambil tgk anak mandi di water themepark...kt situ hotel dia sebelah je...kami ingat nak repeat balik sebab waktu malam boleh hot spring sana puas2...

Kalau harga gitu mcm mahal je semalam kak...cer google luar KL sikit...opps kalau akak nak honeymoon dok KL okey je kak...

Kalau nak tgk senarai hotel julia pernah pi akak pi pages Travelogue ye...kt situ ada 25 hotel lebih kurang lah julia review...mana tau kenan...