U Click Me...I Click U Back

Friday, May 20, 2016

Ada Apa Di Freeport A'Famosa Outlet, Melaka?

As salam..

 hari tu pergi Melaka...sempat hubs CA bawak ke
v

v
v
v
v
v


teruja la jugak..dalam masa sama jenguk2 jugak purse kot2 dari tebai terus tinggal nipis jek...hahahahaa

masa sampai hujan tengah rintik2...dak aish plak tengah mentido masa ni...hubs CA suruh kami turun dulu nanti dia bawak turun dak Aish katanya...dah la baru tido..CA risau cranky jek...


view of A'Famosa Outlet...tempat ni takdela besar gabak sangat...cumanya bagi aku takde apa sangat yang best sangat nak dibeli atau shopping...


nasib baik tak crancky sangat...sebab dia suka tempat2 camni...dapatla dia lari2..dak Aish kan tak dok diam...uhuk


kincir angin ni jadi tarikan je..ramai yang naik dan posing2...kita fefeling dok Holland sat!!


tumpang posing jap...kenangan..nak datang lagi ntah bila ntah...huhu

bagi CA kat sini yang best pun kasut2 dengan baju2 jela..murah2...

kalau handbag tak recommended...
macam kasut geox tu ya rabbi murah ok..
sapa yang tau np for geox tu memang takkan belila kalau golongan marhaen macam CA..
tapi dari rm890 jadi rm235 mau jugak meroyan...sayang CA dah pegang tapi takde saiz..frust jugak sebenarnya...

pastu kami dok sawan cermin jela..takde apa dah nak buat...hahahaha..sebab boleh singgah lama kat sini sebenarnya nak elak jam kononnya...



anak2 dara dah tinggi dari CA...huwaaa!!!



tapi bila keluar je dari sini hiway tetap jam...kematu bonts kami semua dan kepenatan pun iye jugak...esok pulak dah mula sekolah...huhu..

lepas ni dah takde la nak jejalan Melaka kalau musim cuti pepanjang camni..hazabedah kot!!!

3 comments:

Falsya said... Reply Comment

falsya penah gie sekali jer tmpt nie kak..cukup la sekali tuh je kak..buat penat jalan jer..hahaha..baik jalan sikit smp ke jpo...byk bende boleh shopping..hehee..

CikNaa said... Reply Comment

wow cantikla tempat ni kak.. klu xshoping mcm sy dtg ambik gambar jelah huhu

mama tisya said... Reply Comment

Tk smp lg sini.. Mlk mmg jgn p time cuti pjg or cuti sek....Jammed truk sgt