U Click Me...I Click U Back

Friday, April 1, 2016

Shawl Material Chiffon Bubble

As salam...


mehla nak citer shawl best kesukaan kita...
pakai best dan paling WIN sekejapan aje dah siap...
ada yang jenis instant tapi yang aku berkenan ni bkn instant la..jenis shawl panjang tuh...
beli dengan Rara (blogger)...hahahaa
dia kalau bab menjual aku memang cepat kalah weyhh...mesti nak rembat...pastu jeles sebab dia suka pakai apa yang dia jual tau...hadehhh
mengundang sungguh!!!

 aku rembat hitam peach dengan pink tuh...
series tak menyesal okeh...

eh..perempuan ni memang pantangkan jumpa shawl yang best2...macam aku suka beli yang murah2 jek..yang mahal2 ai is kedekut sikit...shawl bubble ni murah aje beb...tak sampai pun rm20...tapi pakai best...nak gosok pun tak susah weyhh...syiok dan jimat waktu...

ai is suka promote yang murah2 je..sesuai dengan golongan marhaen macam kita2...kiki

hari ni i pakai warna peach...


salam Jumaat semua!!!
and happy weekend...

13 comments:

Yana Libra said... Reply Comment

murah gak ye...comel hello kitty tu~~

safurara said... Reply Comment

antekkk angat, brooch hello kitty tu yg mahal tu. hehe

eima said... Reply Comment

SY TAK PANDAI PAKAI SHAWL... HUHU RASA KECIK JE MUKA .....

KAK RINE LAWA

Norhayati Mohd Isa said... Reply Comment

Cantik-cantik warnanya CA..
Model tudung tu pun lawa :)

syawalsimpsons said... Reply Comment

cantik...hello kitty tu win kakak

ameris said... Reply Comment

adoii... muka cikgu pun comei mcm brooch helo kity tu

zeera lily said... Reply Comment

material ni yang jenis stretch ke awk?

mrs kayrul said... Reply Comment

Terletak je shawl tu...kayrul pun suka shawl tu gak...senang nak bentuk

Qhaifa Nur said... Reply Comment

Tgk org pakai lawa...sendiri pakai entah rupa apa
cantik kalerr

Falsya said... Reply Comment

Falsya punye shawl pun semua murah2 je kak..10-20 ringgit je regenye..xteringin pun nak beli yg mahal2..ikutkan yg murah berkualiti kain die sama je ngan yg maha..hehe

LydSunshine said... Reply Comment

Brooch Hello Kitty tu menarik perhatian saya. Kekeke.

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

cantik Rine pakai shawl pesen mcm tu..
bertambah manis cikgu kita :)

arep rip said... Reply Comment

Boleh cek ig saya @Ah_arischashiper , 17.90 ja shawl bubble ni �� , borong lg murah , mcm kaler ad ,, tq