U Click Me...I Click U Back

Friday, April 29, 2016

Colourpop Ultra Matte Lip

As salam


cikgu azrine dengan lipstick memang susah nak dipisahkan...
boleh COP aku hantu lipstick...
kalau macam blusher/eyeshadow ke aku kurang minat sikit....
bila ada je brand baru yang masuk Malaysia cepat2 usha ig...and mesti nak cuba...hahaha
memula try beli 1 je dulu sebab harga boleh tahan maheiii...ada ig jual sampai rm50..

 colourpop ultra matte lip

aku dapat rm40 aje..tapi ada jual lagi murah but pre-order la..aku tazzabar...
so cari yang ready stock sebab nak cuba sesangat...

bila dah cuba 1 memang best..
sebab kaler dia lelawa...and matte...
tapi tak bercapuk2 ke apa..
takdela kering bibir ko ke apa...

lepas cuba 1..terus aku order sekali 4...
hahahaha..dasar giler lipstick punya pasal...
tapi baru ada 2 yang sampai...
like i said kaler2 yang hot selling memang sekejapan je sold out...and u have to wait another 2weeks to order...hmmm...
sebab derang order direct dr US... 

 my collection...waiting 2 more colours to arrive...hari ni kot sampai...

today aku pakai kaler clueless...
actually kaler dia semua best2...
tapi untuk penggemar lipstick jela ye...
dulu nyx...pastu fame cosmetics...
sekarang colourpop pulak...
v
v
v
v
v

nak beli korang search je dekat ig...
memang banyak je seller...
dan series nak tambah lagi kaler2 lain...
aku berkenan bumble tapi sekejapan je dah sold out...:(

10 comments:

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

wahhhh macam best jer akak.. best pada nyx tu ka?? =D

mama tisya said... Reply Comment

wah bole tahan rege tu...tp kalo suka mmg kena bli la kn...takat ni kita suka fame lipstiks

eima said... Reply Comment

SERONOK LA ANAK MURID DPT CIKGU LAWA ... PASTU TAK BERKELIP MATA DEPA TGK CIKGU RINE MENGAJAR ... KEH KEH

Adda Aziz said... Reply Comment

wahhh bestnya..saya pun hantu lipstik jugak..and sejak ada matte lipstik ni mmg suka gila!sesuai untuk bibir tebal macam saya..hehe..hmm kena cuba ni colour pop..menarik....



http://mynameisaddaaziz.blogspot.my/

Falsya said... Reply Comment

Phewittt..santekkkk..

LM said... Reply Comment

Shantek rine warna dia

Halimah Hashim said... Reply Comment

wahh akak minat kita sama, tapi halimah ada sikit problem bila nak beli lipstik ni mesti lepas pakai bibir membengkak, sekarang yg serasi cuma maybelline jer..nak jugak try kalau yg ini ok...akak ada tak tips utk pilih lipstick ,boleh lah share..

Alia Nadzirah said... Reply Comment

saya selalu bli dekat ig makeupjunk malaysia,,,hnya 33 exc pos tp preorder...but ada yg readystock 37 kt ig ellyshashop...skrg dia ada liquid lipstick brand sndiri nama dolce cosmetics

safurara said... Reply Comment

whoaaaa pacific tu mcm lawo jeee!

Diana Rashid said... Reply Comment

nak jugak...saya nak solow dan midi tu sis..sabar jap ni..duit tak masuk lagi..hehehe