U Click Me...I Click U Back

Monday, April 4, 2016

Ceria Pagi Isnin

As salam...


korang jangan monday2 blues sangat ek hari nih..kalau rasa blues2 jugak...

meh tengok gambaq kami yang ceria2 nih..

 baju rasmi cikgu2 tahun 5...sedondon2...aku je beli design lain sikit sebab takut nampak lagi gergasi pakai design bunga2 beso...hahahha

 eh...tetiba terselit sorang kumbang...hahahaha


salam hari Isnin semua!!!

7 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

klu saya pilih design yg akak pilih gak. suwit.muwit gitu hehe... hepi monday!

aizamia3 said... Reply Comment

hehehe.. samaler kita.. akan nampak lagi beso kalau pakai baju bunga2 beso.. ;)

Cik Puan Eka said... Reply Comment

Salam hari isnin kak. Isnin saye agak biru harini sebab tak brapa sihat hehehe.
Waa sedondon semuaaa.

Falsya said... Reply Comment

Yg baju kak rin punye cantik..hehee..

Kak rin, cendol wahab tuh kat rampai business park..kalau dari alpha angel akak terus je nak menghala ke sri rampai..nnt belah kiri akak akan nmpk byk2 shop lot..kat area2 situ jer..

CikNaa said... Reply Comment

haaa baru nak komen pasal baju tu kak..

LydSunshine said... Reply Comment

Cemana boleh beli baju sedondon ni? Sbb hari yg sama Rin upload gmbr sedondon ni, ada jugak kawan saya yg juga sorag cikgu, upload gmbr dia kat skolah dgn kawan2 dia pakai baju sedondon macam ni jugak. Dan baju dia pulak warna dan corak sama mcm RIn. Musykil plak rase.

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

cantik baju2 cikgu.. :)