U Click Me...I Click U Back

Friday, March 11, 2016

Supper Date With BFF!!!

As salam...

semalam aku buat review pasal Allson Klana

malam tu gang BFF aku ajak keluar supper katanya...keluar dekat2 je sebab memasing lapo...makan kat hotelkan awal kul 6:30 dah dinner...so kruk krik perut tahan lapar...hahaha


tapikan aku rasa apa yang kitaorang makan ni bukan kira supper dah nih...
ni kira campur semua...lunch + dinner sekali

keh..keh..makan tak hingat

 mula2..konon2 nak makan roti canai jela...

 sekali order pulak satay....

 makan 3 orang je..tapi penuh meja weyhh..dan licin semua...hahahaha

pastu badan naik bising 1 Malaysia...hahaha

nila gang date aku selalu kalau berbengkel..
cikgu2 jugak dan sesama sambung belajar...
tahun lepas travel ke Jogja dengan Riau sesama depa 2 la..planning tahun ni nak bentang paper dekat Bandung bulan 10 nanti sesama...insha Allah....

tak sabar nak jumpa dorang kat conference kat UPSI nanti...inshaAllah..missed uols!!!

2 comments:

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

orang pompuan mmg mcm tu.. perkataan lapar hanya dimulut.. padahal sebenarnya takut nak makan mcm2.. takut gemok katako.. hihihi

Malinda said... Reply Comment

awat sate tu siap bersinar2 dengan cahaya yg mengoda -___-'