U Click Me...I Click U Back

Friday, March 4, 2016

Kenapa Tak Update Blog?

As salam...
fuhh....fuhhh..tiup habuk...
lama aku berehat kan??
rindu sebenarnya...tapi nak buat camnekan 
aku busy sangat lately...bersosial kat alam maya pun tak sempat dah sekarang....
kerja kat sekolah pun makin menimbun2...
memang tak kan pernah habis kot...huhu
 
  
tengokla i memang betul2 tengah busy tuh...#matakeatas
nak layan gosip2 pun tak sempat tau uolssss...T___T

mode : sleepy...tak cukup rest!!!

9 comments:

- dieyana - said... Reply Comment

cantiknya cikgu...;-))

Yana Libra said... Reply Comment

busy betul ni..huhu

Diana Rashid said... Reply Comment

tu macam busy bergosip je tu..hahah

lieyalatif said... Reply Comment

skrang musim sukan kat sekolah kan rin, pastu nak ujian bulanan plak...tapi takpe nak cuti sekolah dah tak lama lagi...leh renggang2 kan urat pasnie seminggu....

lia ummiirfan said... Reply Comment

serius memang bz sangat ni

ameris said... Reply Comment

kemahen busy yer cikgu kita ni...

Julia Johari said... Reply Comment

samalah dengan julia sis...minggu depan dah start bz sampai malam sbb dewan dha nak bersidang huhhh....windu nak update...terkadang 1 entry mengarang amik masa 2 - 3 hari nak siap

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

hahaha.. bz sampai terangkat kaki tu.. phuiiii ;P

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Akak sep sikit,, sama la kita., busy apa tah.. Tapi serius 24j rasa mcm tak cukup jer.