U Click Me...I Click U Back

Wednesday, February 17, 2016

#RumahKuSyurgaKu ~ Alhamdulillah

As salam...



nak abadikan kenangan pembinaan rumah aku dalam blog...
at least adala rujukan untuk aku baca nanti2...
by the way rumah ni located at Mahkota Hills, dekat area semenyih..tapi dah masuk border Lenggeng, N9...



ni masa tanah aku masih kosong...
taken on 30/11/2015

pastu husband aku sempat singgah sebelum dia jenguk aku dekat alson klana seremban hari tuh..masa CNY...


alhamdulillah dah nampak progress...


tepi tu lebihan tanah...sebab masa aku beli dekat fasa ni...aku ambik yang tanah paling besar...inshaAllah ada rezeki nak besarkanla sikit...doakan ye...


inshaAllah...ikut kontrak kena siapkan before Nov 2016...uols doakan segalanya dipermudahkan ye...

14 comments:

CikNaa said... Reply Comment

wahhh nampak besar tapak rumah akak.. tahun depan raya umah baru la kakrin..hehe.

syawalsimpsons said... Reply Comment

bestnya kak..inshallah moga di permudahkans segala urusan akak yee

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

InshaAllah semoga semuanya dipermudahkan..

Nad MamaZN said... Reply Comment

ameen.. moga dipermudahkan segalanya..
bestnya nak dok umah sendiri dah :)

eima said... Reply Comment

pasni pindah jd org semenyih la ....
ni tanah lot ke taman ni

Falsya said... Reply Comment

insyaAllah kak..semoga dipermudahkan...eiii xsabar nak tgk umah baru akak..mesti cantik..;D

Suriaamanda said... Reply Comment

Nampak besar tu..agaknya sekarang macam mana progress...bestnyaaa....paling best bila dah dapat kunci dan basuh rumah baru...

fathiyah jamaludin said... Reply Comment

moga segalanya dipermudahkan kan.
dulu sy ada plan nak menetap di semenyih ..time kerja kat kl dulu la.
tp rezeki di negeri perak ni.

apepn,slmt menabung utk kelengkapan rumah pulak...

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

yeay... happy for u sis

mrs kayrul said... Reply Comment

Luas nampak kawasan tu kak rin....x sabar nak tengok bila dah siap nanti

LM said... Reply Comment

Wah thn ni jugak ye rine. Moga segalanya berjalan lancar

~ NANA ~ said... Reply Comment

semoga dipermudahkan..bestnya rumah ada laman

cik mah said... Reply Comment

Seronoknyer...moga dipermudahkan urusan..

Julia Johari said... Reply Comment

Kak rine, alhamdulilah, tahniah sis, suka tgk permandangan kawasan tu luas haaaa...lepas ni leh lah pindah sekolah baru nanti, mudah sikit nak ulang alik kerja kan...