U Click Me...I Click U Back

Friday, February 5, 2016

PK (Peekay) ~ Filem Hindi Best Lakonan Aamir Khan

As salam..




sapa dah tengok weyhh filem nih??
aku dah suruh hubs aku cari DVD...
tapi nampak gayanya nanti aku layan kat online jela..
tunggu cuti CNY nantila...hahahaha




best sangat ke filem nih??
honestly takdela aku tau kan??tapi...
aku dah baca review..rupa2nya filem ni mencatat jumlah paling tinggi dan paling laris dalam ranking filem bollywood yang ditayangkan sepanjang tahun 2015..
sapa pernah tengok filem 3 idiots....mesti akan nak tengok punya filem ni sebab pengarah dia orang yang sama.. Rajkumar Hirani...aku memang suka sangatla filem 3 idiots ..sapa belum tengok memang kena tengok...aku rasa sesapa yang tak minat filem bollywood pun akan cakap sedap....
cerita dia lain daripada cerita hindi typical yang lain...dan paling best kelakar nak arwah!!!!dan yang nak lagi BEST...my favourite actor berlakon...Aamir Khan!!!!
last sekali aku tengok beliau dalam filem Dhoom 3..best okeh..antara sekuel Dhoom yang terbaik pernah aku tonton...lagu pun sedap2...hehehehe
 




       
based on reviewing...yang aku tahu PK ni ialah seorang alien lakonan Aamir Khan yang terjatuh ke bumi...so kena tengokla apa jadi kat dia after that... heroin filem ni Anushka Sharma pelakon baru jugakla..tapi bukan introducing....




haila...tengok dia punya trailer pun dah membuak2 perasaan nak tengok....hahahahaha



sapa2 yang dah tengok boleh komen bagitahu best ke tak ye??



4 comments:

YieN said... Reply Comment

Yeayyy! Thanks kak menambah filem utk d tgk, hehe~~

syawalsimpsons said... Reply Comment

ok set citer ni kena minta en asbeen cari this week...tq kakak...3 idiots mmg best giler...dhoom pon best..nak kuaq kat tv sempana raya cina ni kat astro citra...bila erk..tak salah raya cina ni...walaupun dah ada donlod..tp tetap nak tgk

Falsya said... Reply Comment

online ade x agak2 kak..kalau nak kene download tuh yg leceh tuh...somi falsya kalau cite2 gini xde makne die nak tlg downloadkan..

LydSunshine said... Reply Comment

Rin, kawan sebelah meja saya yg level ustajah ni promote filem ni kat saya. Saya dah siap copy lama dah filem ni. Konon2 nak tgk dgn husband saya kat rumah. Tapi sampai sekarang tak tertengok-tengok lagi. Bz benor gayanya. Husband saya pulak nak tgk sebab ada senior dia yg promote kat dia. Payah2 sgt saya tgk sendiri je la jap lagi. Kekeke.