U Click Me...I Click U Back

Monday, February 22, 2016

#MyBrother'sWeddingDay ~ Hakim & Lavinia

As salam...

actually my brother dah bernikah dengan Lavinia since Januari lagi...
aku tak dapat hadir pun sebab buat kat Masjid Negara masa tuh...
 selamat bernikah...congratulations!!!
Isteri Hakim ni seorang mualaf bangsa serani..now dah converted to muslim...alhamdulillah
 reception was on 20th Feb...last weekend...
the theme was peach i must say...tapi the family members pakai green atau peach...
 masa ni khemah masih lagi tengah set up untuk makanan...

tembun dah...sangat!!!baju ni actually dah ketat sikit...sebab baju lama nih...sebelum aku mengandung dak Aish lagi kot..tapi jarang pakai...aku tak tempah baju sebab rasa bazir...ada baju lama pakai jela kan?

ada gang selfie...penuh kamera hubs aku dengan gambar2 selfie kami...kah

selfie non stop...T___T

anak2 aku dengan abah aku (tokayah)...
semua pakai baju raya tahun lepas jek...jimat!!

ketibaan mempelai...actually semua gambar2 yang bersanding ni aku cilok dari fb adik aku jek...banyak kekawan depa yang share....hahahaha..

kemahen segak hah pengantin!!!

gambar2 bersanding takde yang semenggah..mostly gambar hakim tak dok diam...pandang sana sini..hadehhh!!!

congrats once again hakim dan lavinia

abang Lavinia share gambar ni pun sempat aku cilok...hehehehe


memang aku tak dapat ambik gambar masa pengantin tiba sampai habis wed sebab aku terpaksa bergegas ke Subang..rumah anak tiri aku ada buat tahlil panggil budak2 tahfiz dari Klang datang untuk baca yassin untuk arwah ummi derang...so aku kenala teman husband aku kat sana...


i wanted to wish congrats to both of them...may Allah filled your marriage with unbounded love and happiness!!
Amiiinnnn....:-)

12 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

sama cantik sama padan la kakak

Mimi Kyumi said... Reply Comment

Tahniah buat mereka..hehehe

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

mmg hensem n cantik kedua mempelai.
pramugara n pramugari ke?? hihi :D

lieyalatif said... Reply Comment

alhamdulillah...bertambah masjid lagi .... yg paling syok dpt tarik lagi convert islam...alhamdulillah..

moga mempelai kekal bahagia ke akhir hayat....dan cepat2 bertiga, berempat, berlima plak pasni eheheheheeh

lieya suke temanye rin...cantik jek peach dan hijau tuh....

eima said... Reply Comment

hensem nye adik kak rine .... kaknye pun lawa ....

Julia Johari said... Reply Comment

Adik akak tu hensem lah hahhahahhaha boleh tak nak puji ni...kang hakak dia payung aku mampusss hahaha...lavinia lawa sangat lah...alhamdulilah majlis gilang gemilang...bagus tau kahwin dengan mualaf...semoga bahagia hingga ke syurga...

Diana Rashid said... Reply Comment

sepandan nya..cantik ..:)

mrs kayrul said... Reply Comment

Adik kak rin plak nampak macam mix...tahniah ye

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

congrats to Hakim, Rine family:)
eh tak tau plak Rine ada adik lelaki..

Nad MamaZN said... Reply Comment

muka adik akak cam mat saleh hehe..
selamat pengantin baru. tahniah kak reen, dapat adik ipar baru ;)

SHERWIEYNA MUZZAWER said... Reply Comment

Wah meriahnyaaaa. Pengantin comel dan cantik!

LYAfrina said... Reply Comment

cantik... simple je majlis..suka tgk theme pgantin..sweet je