U Click Me...I Click U Back

Friday, February 19, 2016

#KisahCutiCNY ~ Pizza Hut Time!!

As salam...
cerita masa CNY...aku ada kerja dekat Alson Klana...dah 2x lepak sini masa cuti...
cuti sekolah bulan 3 ni tak silap kena lepak sini lagi 3 malam...anak2 aku la syiok sebab dapat tido hotel..budak2 memang tidur hotel..swimming pool semua memang suka sangat!!!!



masa pergi ni aku drive sendiri pergi balik...
husband aku datang 2 malam naik tren...
datang tidur jek...kuikui
so siang dia kt KL la...
kebetulan pulak kawan aku yang sekali berbengkel dengan aku dekat Alson bagi aku 4 voucer pizza hut...


cargas terus ummi dia bawak anak2 pegi makan pizza...serius lama dah tak bawak derang makan pizza hut...
 wajah kesayangan ummi!!!seronok sangat sebab nak membedal pizza...kehkeh

kakcik yaya sekarang makin nakal...asyikla bergaduh dengan dak Aish...

ummi and and his noty son...

mushroom sup...cayaq lola!!!huhu
aku rasa mushroom sup paling tak sedap sekali aku pernah rasa...hmmm
 
 tak habis pun pizza tuh...tapau bwk balik hotel..

tengok balik gambar2 ni tertelan ayaq liur...hahahahha
ni aku punya tapi tak sedap..nama aku tak ingat...kalau tau tak sedap better aku order carbonara ajek...konon nak rasa la dish yang lain dari yang biasa kita makankan??huhu
orang lain sibuk makan...dia sibuk paw aku helikopter cinonet ni harga rm7...


peel baru sekarang ni pantang nampak tobot mesti nak!!!


aku rasa ada dah 7 tobot abah dia beli..
pastu balik patah riuk..beli lagi..dan lagi...


krikk...krikk... sungguh!!!



6 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

lama tak makan pizza ni..sedapnya kakak

- dieyana - said... Reply Comment

seronok dpt bw anak-anak mkn kan....

comey2 belaka..mak n anak2 ;-))

mama tisya said... Reply Comment

pasta tu menu baru ke...nmpk mcm menarik..tk sedap ek...slalu ke pizza hut tk order pasta tp suka order honey bbq chicken wing

eima said... Reply Comment

fahim ni hantu pizza ... tp sktg ni dah jemu dah kot jrg dah minta pizza aku kak beli pizza mampu milik je ... pi take away dominos rm5.90 untuk personal pizza .... hari2 mkn pun tak pe ... jimat .... mkn nasi lagi mahal dr piza

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

ni dapat voucher boleh makan pizza atau kfc.. tapi tu kalau makan pizza ni memang tak banyak sangat la makan.

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

pheww nasib baik baru makan pizza hut aritu beli yang personal je RM5 hihi
tu pun sebab emergency nak tapaukan Khairine & danish hantar kat sekolah diorang.
pasta yang paling tak sedap adalah kat pizza hut.. kalau teringin sangat nak makan pasta baik jangan beli kat pizza kan Rine.. eh mcm mana plak soup bleh cair?! mesti tak sedap..