U Click Me...I Click U Back

Monday, February 15, 2016

Hitea at Corus Hotel ~ Jemputan Sebagai AJK PIBG

As salam...
this is another outdated entry...
tak silap bulan 11 tahun lepas...T__T
tapi takpela kan...takde sapa kisah pun
ok..hitea kat corus ni dah banyak kali rasanya....kehkeh...
masa sekolah lama ada sekali kot...
sekolah yang sekarang ni (SKTM2) dah 3x...
korang boleh baca kisah berhitea kat Corus ni dekat [SINI] dan [SINI]



bercakap pasal banyak kali ni...
sebabnya hotel ni kira our favourite hotel la untuk majlis hitea...
kalau buat kat tempat lain tu sebab saje2 nak rasa jugak kelainan tempat lain kan??
tapi paling sedap so far kat corus ni la..
tak percaya cuba terai sesekali hitea kat sini...


yang bestnya kat sini makanan alwiz top up ASAP...dan food dia variety sangat...dan paling best is sedap okeh!!!
aku terpaling suka dia punya bread pudding....fuhh..series lemak dan berkrim.... 
mostly dia punya dessert la yang sedap2 tuh... 

 
aku datang bawak dak Aish je..
pakai pun selekeh aje...sebab memang tak prepare pun nak pergi sini...
anak2 yang lain masa ni ada dekat Hotel Flamingo..
aku stayed kat sana masa tu untuk 2 malam...so aku tinggalkan kejap bengkel aku kat flamingi...lari ke Corus semata2 nak attended this event..eh..mana boleh tak datang weyhhh...satu sebab nak makan free...kedua sebab nak makan free...hehehehe
takdela...sebab terbayang2 makanan dia yang sedap la aku sibuk sangat nak datang...pastu ada tukang nak hanta plak...tq husband...sentiasa memahami..muah ciked!!!


banyak gambar2 syok sendiri je sebenarnya....sebab event ni kan pibg organized..so adala rasa segan2 sikit nak gedik2 snap gambar sana sini...krik..krikk...
korang hadapla gambar2 i selpiah dengan bf i ye....



snap gambar memangla segan kan??
tapi bab makan2 ni aku rasa aku paling banyak kali duduk bangun duduk bangun pegi ambik makanan...dan WAJIBla kan sebab ko bukan 24/7 makan kat hotel kot...so kejakunan melihat makanan tu harusla cemerlang gituhhh....hhahahaha




sebenarnya banyak lagi tapi tak kose dah nak snap2 gambar...sebab i is tak sabar nak ngap...kehkehkeh...


my colleagues...yang lain barisan pentadbir dan parents ajela yang ada...
gedik2la ko sesama hat sekerat cikgu2 yang ada tuh...



my colleague...iftitah..dah habis pantang pun...punyala terperapnya entry nih...hahahaha
 

riang ria dak Aish...kemahen kotor sua ko dik...semua benda iye makan..layannn!!


banyak gambar syok sendiri jela..
ko tengokla muka dak Aish...macam2 memek muka dok buat....haru betul!!!
like i said..seganla nak snap2 satu hotel punya gambar....sebab event dengan parents kan??



maklumla..akukan manusia pemalu...
#tangandibahu #matakeatas

6 comments:

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Harusslahkannn.. makan free sapa tak nak.. rejeki jangan ditolak.. hihi

syawalsimpsons said... Reply Comment

kemahen dak aisy ni yee

Julia Johari said... Reply Comment

Seronok dating berdua dengan pakwe si kecik tu tau....best yer menu2 makan di Corus Hotel, mewah jugak ni kak...paling best suami sporting tlg hantarkan....

Diana Rashid said... Reply Comment

kalau saya pun makan kat tempatt yang kita memang tahu sedap, bangun duduk je la...peduli apa..kan??bukan orang ingat muka kita sampai 3 hari 3 malam pun...ekekekk

miss eimanhikmah said... Reply Comment

sedap makanan kt hotel...

eima said... Reply Comment

untung la dpt kat hotel ....
aku pun suka bread pudding cam sedap je kan klus ejuk2