U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 5, 2016

#THROWBACK 2015

As salam..


alhamdulillah kita dah selamat masuk tahun 2016
alhamdulillah...Allah masih panjangkan umur aku..suami dan anak2 aku...
syukur sangat

**************************************************
aku saje je nak buat entry wrap out..
nak sesaja nak #throwback2015
buat kenangan kat blog sendiri...
walaupun dah hari ke-5 masuk tahun baru...
sapa kisah kot kan?
hahahaha



permulaan 2015 dengan kakcik Yaya masuk tahun 1...
lama dah takde anak kecik...
then tetiba kena urus anak kecik masuk sekolah...
yess..aku feel sangat dekat parents luar sana yang excited hanta anak for the 1st time sekolah kan?
tapi masa time yaya ke-excited-an aku kurang la sikit sebab yaya is not my first child yang ke sekolah...gitchuuu!!!
sekarang dah masuk tahun 2...
semalam tak dan nak menjenguk pun...


ekau jangan memain tau...
i is ada cucu ramai tau...
yang atas ni yang keberapa pun dah malas nak kira....
hahahaha...*eksyen
btw this is my hubs' grandson yang (cucu ke6)
lahir bulan 2 tahun lepas...
now dah nak setahun dah....alhamdulillah!



ni masa sambutan hari guru tahun lepas...
one of the moment worth remembering jugakla..
sebab nyanyi dengan budak2 atas pentas...



#teambuilding pangkor 
pendek cerita ~ SYIOKKK!!!!!



dapat jejak kaki ke Jogja even pergi untuk conference
alhamdulillah..rezeki aku tahun ni banyak jugak dapat melancong tempat orang....
dan the best thing is...aku rasa so far jogja is the best place to visit (part of indonesia)...yang pernah aku pergi...
so memang WAJIB datang lagi...
inshaAllah


tahun 2015 ni aje 2x hitea dekat hotel yang sama...(chorus)
aku rasa lebih dari 8x kot aku penah hitea dekat hotel ni tanpa jemu...
series memang terbaik hitea dia..
dan paling best affordable.....
to be honest..tahun 2015 ni paling banyak sekali makan dengan tido kat hotel...hahahaha
rezeki aku dengan anak2...alhamdulillah....


checked in flamingo untuk kursus penulisan tesis (pun belum sempat stori lagi dekat blog)


Pekan Baru, Riau...pun pergi untuk conference
kisah ni aku belum cerita dalam blog lagi...
nanti2 ek..sebab aku nak habiskan entry jogjakarta dulu....


SK Taman Melawati (2) dianugerahkan sebagai sekolah terbaik UPSR 2015 (Daerah Gombak)
aku dapat simpulkan dekat sini that 2015 was the best achievement for SKTM (2)
semoga terus terbilang!!!!


hitea lagi...di Grand Season Hotel...



bangkok ~ pun belum story dalam blog 
ikut turn la kan....
pergi pun atas tuntutan SYMP...
bawak anak2 murid ke ASEAN SCIENCE COMPETITION..
satu pengalaman yang priceless...
dan paling best semua ditanggung oleh sekolah atas tiket sekolah kluster....



bangkok ~ travel dengan budak2 ni menuntut kesabaran yang tinggi okeh...
abaikan ko nak tengok2 baju ke apa ke...
tengok2 budak2 ni dah takde depan mata....
mau gelabah cicak pulak...huhuhu
terus hilang mood nak shopping ke apa tau....

dan sebagai penutup 2015 ialah

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


movie date dengan dear other half...




last but not least...
mehla tengok bawah ni and fefeling sesikit...hahahaha

hah...belum tengok filem ni??
RUGIIIIIIIIII sangat!!!!!!









14 comments:

JAMIL HASHIM said... Reply Comment

SINGGAH PAGI http://jmbelog.blogspot.my/

eima said... Reply Comment

wahhhhh ... byk kenangan manis kan .... selamat tahun baharu kak

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Reply Comment

Alhamdulillah..
Tahun 2015 yg menggembirakan buat CA..
Kenangan yg membuat kita tersenyum bila membacanya..

Wah ramai yg dah layan DIWALE ni ye..
Sure syokkkk tu :D

Julia Johari said... Reply Comment

rajin yer akak buat sesi throwback...fuhhhh setiap kenangan ni mmg teringat2 kan...

Shark Kay said... Reply Comment

bnyak pngalaman tu cikgu.
hope 2016 terus sukses.
lagi bnyak melancong agaknya thn nie :)

athi FATHIYAH said... Reply Comment

alhamdulillah
banyak akak travel thn 2015..
thn 2016 cmne, aish dapat adik ke???
huhu

Mohd Ghazali Abdullah said... Reply Comment

singgah baca.
jom tukar link bloglist.
saya dah masukkan link blog anda dlm
http://www.kembaraminda7.com/
terima kasih

Falsya said... Reply Comment

bgs2 akak wat #tb..nak jugak berhashtag nyeah..hahahaha..kenang-kenangan gitu kan..hehehe

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Happy new year Rine
Hope tahun ni lebih murah rezeki dipanjangkan usia & bahagia selalu :)

Cik Kumbang said... Reply Comment

banyak kenangan manis tahun 2015 :)

Happy new year !!! 2016

p/s:
lepas tgk dilwale hari2 duk janam janam janam hahaha~

i'mazsz said... Reply Comment

wah bestnye dpt jenjalan. salam kenal dr sy.

mrs kayrul said... Reply Comment

Wah byk trowback best2

nadiah hanum said... Reply Comment

Semoga 2016 lebih membahagiakan..;)

Yana Libra said... Reply Comment

mmg happening 2015 ye :)