U Click Me...I Click U Back

Wednesday, January 13, 2016

[Product Review] ~ Lipstik by #Famecosmetics

As salam...


Cakpong..cakpong...




meh..meh..nak story produk hot by #famecosmetics...
seyes weyhh aku jatuh cinta gilos dengan lipstik nih..
tazzabar nak order kaler lain lagi..
Kalau tau hari tu aku order 3 kaler terus..
Hamboi..terus bersifat tamak ahkak...


aku aimed nak order kaler nude dengan party lepas nih...
hahahaha..
aku saje je terai beli 1 warna je dulu sebab nak cuba kot2 tak cantik kaler ke...
sekali pakai...sendiri perasan.."cantiknya"
dan paling best is...calit sikit je...pekat sangat
Satu penjimatan dah kat situ...gitchewww



masa belum keluar lagi aku dah aimed dah nak terai..
sebab #famecosmetics asyik dok promote jek..
sakit hati sebab lambat sangat menunggu nak bukak order...hahahahaha
hari dorang bukak order...terus order sebatang dulu..
harga pun affordable rm29 je..
aku dapat rasakan lipstik ni lebih best dari nyx...
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Hampa nak tengok ka ahkak pakai...
Kehkehkeh
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


 ewahhh...ok tak ahkak pakai kod 005 fuschia??
terus anak murid i nampak mulut i je masa mengajar...
kahkahkah...

11 comments:

lia ummiirfan said... Reply Comment

wahhh cantiknyaa.. alamak iols teringin jugak lah.. hihi..

eima said... Reply Comment

kite suka kaler nude je ...tp seb baik tak suka pakai lipstik so tak terpengaruh hahaha

YieN said... Reply Comment

Yeayyy..! Skrg jugaq nak p beli, hahaha~~

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

cantik. kalers yang dia jual pun memang kaler yang i punya idaman qolbu hihi

syawalsimpsons said... Reply Comment

ok cantik..boleh try jugak ni

mama tisya said... Reply Comment

dh bli juga..color fuschia...sukaaa...entry kita kuar arini gk jp2 lg hehe

Mimie_Zatun said... Reply Comment

review yg menggoda.. kena beli jgk ni.. hehehe

Falsya said... Reply Comment

Cantiknyeeeee..falsya mmg nak beli liptip, tp nak tunggu ps bersalin nnt..xsabarrrrr nak cube..

mrs kayrul said... Reply Comment

Dah beli gak...kayrul beli candy punya code...hihihi

Zie Azi said... Reply Comment

hahah ada buat review jugak..best kan
http://jepunmari2.blogspot.com/2016/01/review-soft-matte-lip-cream-by-fame.html

Diana Rashid said... Reply Comment

wah..baca komen rupanya ramai yang suka lipstik ni..ni yang buat nak try jugak ni...