U Click Me...I Click U Back

Thursday, January 28, 2016

Lipstick by #Famecosmetics | Terjebak Lagi!!

As salam...






hari tu ada la aku try beli sebatang lipstik dari  #famecosmetics...lepas tu pakai dia memang best sangat...
dapat gaji aku order lagi tapi kali nih aku ajak kekawan aku order sekali sebab nak dapatkan free postage...hahahaha




aku pernah review pasal lipstik ni kat [SINI]



sekali order 7 batang...sebab nak free postage punya pasal...tapi aku punya 2 batang aje...nude dengan party...
ada 1 batang lagi owner dah rembat siap2...so dalam gambar tu tinggal 6 batang jela...
bagi aku pakai dia sedap sangat...
next gaji nak terai desire dengan candy pulak...







 hari ni aku pakai party...kurang sikit pink dia berbanding dengan fuschia...tapi 2-2 warna aku suka...



korang kalau nak beli bulehla ke ig @famecosmetics
atau whatsapp 013-3760466
ada 5 colours pilihan...
harga rm29
selamat melawa semua!!!

10 comments:

Malinda said... Reply Comment

wah! bagosnye kalau ada ramai kawan2 yg bole kongsi2 order camni....jimat duit pos kan...akak suka kaler2 lembut yg seakan2 oren kecoklatan gitu...tapi warna yg di pakai tu sesuai sangat dengan adik tau

mama tisya said... Reply Comment

kita pn repeat order...kita pki party & fuschia...nude & candy tk brp sesuai

Mila Hilas said... Reply Comment

sy pn tingin nak beli gak lipstik ni...kaler dia cntk tp xtahu cntk x klo sy pakai hehe

eima said... Reply Comment

SEB BAIK TAK PAKAI LIPSTIK KLU AKU DAH TERPENGARUH DAH HAHAHAHA

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

ku beli party je kak. hehe

syawalsimpsons said... Reply Comment

OK CANTIK..BILA NAK REMBAT SATU NI

Falsya said... Reply Comment

falsya pun ade plan nak try..tp mcm malas nak beli lagik..pas bersalin nnt baru plan nak beli..sebab skang nie muke falsya sememeh sgt..hehehe

Julia Johari said... Reply Comment

wowwww gojes lah akak pakai suka tgk...juju pakai yg silky je...

Hanim Hashim said... Reply Comment

anak dara saya mesti suka ni! Mak dia suka juga .. tapi kalau ditunjuk kat anak-anak dara tu mesti diaorang yang over nak calit kat mulut nanti hehehe :D

Yana Libra said... Reply Comment

sy tak pakai gincu..rugi je beli..huhu