U Click Me...I Click U Back

Friday, January 22, 2016

Jimba2 Weekend

As salam...
jimba2 la sangat khenn??
weekend ni cuti panjang sikitkan?
ke mana uols??
aku belum ketahuan lagi...
dok berkira2 nak balik penang tapi belum pasti lagi aku nak ikut ke tak...hahahaha
ada kenduri adik beradik hubs aku...
sebabnya hubs aku nak balik Sabtu...Ahad dah balik sini
hmmm...macam penat je nak ikut...
tapi kita tak boleh nak selfish sangatla kan?
kata nak jadi solehah...T___T
 so berat macam ikut jelakan??





nak cerita last weekend pergi mana...
actually sabtu takde ke mana pun...
ngemas la rumah sikit2...
ahad baru seharian takde kat rumah...
awal2 kul 11 dah menepek dekat kedai aksesori kereta kat KJ..hubs aku nak buat no plat baru..
katanya yang sedia ada ni nampak kecik bebeno...
sukati ko la bang!!!
aku tengok takdela beza sangat pun yang lama dengan yang baru...tapi tak berani nak bersuara...hahahaha





eh..tetiba pulak sampai muzium sultan alam shah
hehehehe



ni la tujuan sebenar keluar hari nie...
nak ke kenduri jiran atas rumah aku nih hah..
anak lelaki dia bersanding dekat sini...
tapi memang tak nyempat nak snap2 gambar langsung dekat sini...
buat konsep ala2 taman la...cuma masa sampai dah lewat sikit kul 2 lebih..panas yang hamat!!!
berapa kali ntah aku togok air je banyak...makannya tak lalu sangat dah cuaca panas2 camtuh....




dia punya cuaca panas tu memang tak nampak dah mata ko...
berkerut dahi aku macam perempuan tua dah hah...



setel makan kenduri kat sini...
terus shoot ke rumah maksu paksu aku dekat enstek...
saje pegi jejalan dah alang2 keluar hari tuh kan...
ngajak si kakngah takmau nya dia posing...cetttt

selesai menziarah kat enstek terus ke subang rumah anak tiri aku...kami dinner dekat situ terus...

sampai rumah dah kul 11 malam kot kalau tak silap...
pastu liat nak bangun pagi esk...

krikk..krikk...

7 comments:

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

3 minggu berturut2 dapat cuti weekend panjang.
Cuti Thaipusam, Cuti Hari Wilayah n Chinese New Year. Huhu.

syawalsimpsons said... Reply Comment

seronok akak jalan dengan anak2 yee

Nad MamaZN said... Reply Comment

weekend ni klu nak kluar jgn la ke arah batu caves. kang jem. eh, tp ahad je kan? isnin cuti kan? ok la lg.. balik penanh isnin la.. bleh berjimba lg kat sana hehe

Falsya said... Reply Comment

Falsya kan kak kalau boleh nak sgt ke penang..sebab ape tau..nak jjcm kat sane..bagai2 nak makan..hahahah..

Tp part pegi arinie balik esok tuh falsya paham la kepenatan sebab satu malam je kan..travel smp ke penang lg..xpe kak ari isnin cuti boleh rest sehari..;)

ameris said... Reply Comment

takde plan lg rin nak gi mana...
kluar dekat2 sini je kot.

Malinda said... Reply Comment

lepas ni cuti panjang raya cina pulak...bole dah plan jalan2 lagi...akak mungkin balik kompong je kot...makan beso dengan famili....kikiki...singgah sini komen2 dan terus polow :)

Cikna said... Reply Comment

Jalan sakan.... Minggu ni lagi bestkn cuti CNY 9hari kot,huhuu...;-)