U Click Me...I Click U Back

Monday, January 18, 2016

Cerita Kontroversi Hari Nih...Meh..Meh Baca!!

As salam...
meh..meh nak baca cerita kontroversi!!!
#kontroversilasangat




ok fine..

hari ni 4 jam mengajar (9 masa)
gigil2 tangan i baru dapat makan sat2 tadi...
nak makan tak sempat sebabnya...
waktu rest setengah jam yang ada edit soalan diagnostik sains tahun 4...
haadooiiiii!!!!


esok katanya ada pelawat nak datang pantau KSSR tahun 6
harap dia cek fail tahun 6 jela..
sebab fail aku belum lengkap lagi
setakat ada RPT dan RPH sajok..
ampunkan daku ye...
memang tak sempat okeh..
kat rumah memang tak arr nak mengadap kerja2 sekolah weyhh...
melainkan keterpaksaan ku relakan gitewwww...






ok..dah 2:30...nak balik dah...
pastu nak hanta si kakak ada latihan kawad pulak kat sekolah kul 4 petang..
tu lagi sorang...takdenya dia nak stayback nunggu kat sekolah..
nak jugak manja2...nak berantar ambik..
katanya nak mandi2 dulu baru gi sekolah...
aku tanya jugak...
"pegi sekolah sama jugak mandi peluh"
dia jawab 
"kalau dah mandi baru tak mengantuk nak berkawad ummi"





erkk...ada ke orang kawad pun ngantuk????
kompius sekejap!!





Sori tajuk macam mintak dikecam...
Krikkk...krikkkk

6 comments:

mrs kayrul said... Reply Comment

Habis tenaga kat jalan je tu kat rin....tapi memang pun panas2 melekit tu klu x pandai boleh x de semangat nak kawad...

Diana Rashid said... Reply Comment

Anak gadis macam tu la kak.keselesaan, imej dan penampilan yang bersih menjadi keutamaan..heheh..dia mandi lama tak kak??:p

Falsya said... Reply Comment

Falsya pun xsuke bawak keje smp ke umah kak rin..sbb sudahnye mmg xusik pun semua keje tuh..hehehe..

Rizziela said... Reply Comment

Betullah.. bukan anak murid aja penat.. cikgu2 berdouble2 penatnya kan

eima said... Reply Comment

hahaha lawak la kakak .... sabo je ..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

bukan senang ye rine tugas cikgu.. bukan setakat mengajar je.. huhu
eh kawad bleh ngantok? pelik nih ahahhaha