U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 10, 2015

Sunway Putra Mall

As salam...

Korang dah sampai ke sini...
Aku dulu memang biasa sangat dengan area ni sebab dulu hubs aku memang ada company dekat Villa Putra sebelah je dengan Sunway Putra ni...
Dulu terkenal dengan nama The Mall...

Sekarang dah quit dah bisnes tu..
Hubs aku dah buat kerja lain sekarang ni..
Company tu hanya tinggal kenangan aje..
Apa2 pun syukur alhamdulillah..
Allah masih kurniakan kudrat untuk hubs aku menyara kami anak beranak..

Melalut sangat dah ni..hehehe

Lepas balik dari Hitea dekat Hotel Grand Season tu..
Hubs aku bawakla aku ke Sunway Putra ni..
Nak cari blouse putih untuk ke Bangkok..
Nak pakai masa pergi ke kedutaan kat sana.


Dak Aish memang tak boleh dok diam punya..
Masa ni memang bawak dia sorang je
Yang lain tinggal rumah sebab dah besar2kan?


Bawak dak Aish gi makan kat Chicken Rice Shop...
Sebab masa aku hitea dia lena dok dengan abah dia..
Tu sebab aku gi hitea tu sekejapan aje..
So belum sempat lunch lagi anak bujang aku..
Makan sepinggan habis nasi ayam tu..
Kemahen lapo kot!!!
Tapikan air dekat CRS ni mahal kemahen kot..
Tak berbaloi sangat kot bagi aku la...

Pastu terus masuk H&M..
Jumpa blouse idaman hati..
Pastu sempat jugak rembat baju lain...
Hahahaha
Dah kata ada sales ko...


Honestly tak sempat nak merayap 1 mall nih..
Sebabnya dah tinggal lama sangat anak2 kat rumah..
Kesian plak depa kalau kami berjalan sakan

Dah la esoknya nak kena tinggal lama...
Kesian anak2 aku...



Nanti nak datang repeat lagi bawak anak2 plak shopping sini..
Aku tengok sini best jugak outlet2 yang ada.
Bolehla layan kalau betul2 korang nak shopping kan?
Cuma tak sempat nak round semua tempat je...

Adala alasan nak datang lagi...
Khennn???

8 comments:

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

3 kali dah pergi sejak sumway putra mall buka..
dulu2 zaman nama dia The Mall tiap2 minggu pergi sebab zaman lepak ngan kengkawan tempat ponteng sekolah pun situ gak.. hahaha.

Falsya said... Reply Comment

ehhh ade nyeah kak..xpenah lepas ke sana so xtau pun kewujudan mall tuh..nnt boleh la try gie..hehee

Amanda Suria said... Reply Comment

SA ni nama je kerja kat KL tp blom sempat jenguk Sunway Putra Mall ni...

mrs kayrul said... Reply Comment

Dah pernah g sana...x ramai org kat sana..

cik hani said... Reply Comment

kite tak pernah lagi ke sini

mama tisya said... Reply Comment

sejak dh tkr nama baru , tk jejak lg

::EIDA:: said... Reply Comment

dekat sangat dgn opis ida. tiap kali jumaat ida pergi terjah sane HHAHAHHAH suka gilaaaaa

Diana Rashid said... Reply Comment

memang tempat shopping ni kan kak??kalau bawak depa tu mesti suka la..Orang muda la katakan..macam2 boleh pilih..