U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 1, 2015

Setelah 3 Tahun Tak Dating Wayang

As salam...
Ewahhh...ewahh..
Nak cerita yang kami dating malam ahad hari tu..
Serius ok..lama dah kami laki bini tak dating wayang nih..
Last was My Name is Khan kot..
In 2012..
Memang betulla dah 3 tahun..huhu

Idea semua dari hubs la..
Dia cakap jomla kita tengok wayang cerita spectre..
Sebelum u pergi bangkok...katanya
Tapi serius masa tu aku busy..
Malam terbongkang tidur awal..
Fenat sangat okeh!!!

Pastu sampaila aku gi Bangkok takde la nengoknya..hahahaha
Balik dari Bangkok baru terpikir hajat hubs aku tuh..
Pastu aku sengaja la bukak2 MBO online sebab aku nak tengok wayang area KL Festival City atau Wangsa Walk je..
Sebab dekat dengan rumah..
Nak tinggal anak2 ko...kan?

Tapi KLFC je yang ada malam kul 10.40..
Wangsa Walk last is waktu maghrib camtu..
Takmola kan..

Tujuan aku nak ambik malam tu
Sebab nak tinggal dak Aish..
Sebab lepas tu dia mesti lena awal sebab abh dia takde...kohkoh
So dapatla booking 2 tiket...
Nak book malam jumaat tu licin...
Booking la malam Ahad tuh..
Lepas booked baru bagitahu hubs...



Cerita James Bond yang baru ni dah banyak aksi2 ganaih..
Aku banyak kali terkejut2 ko..
Ish..nasib takde sakit jantung..

Tapi cerita dia best!
Hubs aku memang peminat no 1 Bond 007..
Cuma dia ada komen la Danial Craig ni tak berapa sangat banding dengan Brosnan..
Tapi aku ok aje....
Sebab yang penting cerita dia suspen aje..
Tak boring la..
Hubs aku cakap heroin dia tak lawa..
Kahkah...kemahen ko bang!!
Lepas ni aku rasa kena jugak selalu2 tengok wayang dengan hubs...
Sebab ni jela masa yang kami ada untuk berdua2an...
Selalu asik keluar dengan anak2 je..
Ambik peluang sebab anak2 pun dah besar kan??

Lepas ni nak tengok cerita ni plak...



Will be releasing on 18 Dec soon..
Serius tak sabar nak tengok SRK ngan Kajol beromantika dalam versi baru DDLJ
Tapi tajuk dia Dilwale 2015..
Aku dah tengok trailer dia
Memang lagi gewdik aku tak sabar nak tengok...hahahaha
Hubs pun dah promised nak gi tengok masa awal2 ditayangkan...
Tq hubs...
I lap u 234...

15 comments:

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Serious bila dah beranak pinak kita dah susah nak cari time dating kan Rine.
your hubs sporting.. hihihi.
Kalau Bang Nizam kan.. dia yang tak sampai hati nak tinggal anak2 dia.. i is tensi kadang2 tau..

mama tisya said... Reply Comment

bila lama tk tgk wyg sure syok dating berdua kn hehe

syawalsimpsons said... Reply Comment

citer dilwale ni kena tgk ngan geng gosip, en asbeen tak suek tgk hindusan kat wayang..ikikiki

Rizziela said... Reply Comment

samalah..kami pun dah lama x tgk wayang

Falsya said... Reply Comment

Bile dh ade anak nie mmg idok le dpt selalu detim berdua kak..falsya kalau nak boleh jer sbb ramaiiii sgt yg willing nak jaga qisya tp nnt kang somi falsya pulak xsmp hati tinggal anak..mesti suruh bawak jugak..tp kalau tgk wayang, mmg kene tinggal la jugak kan qisya..hehe

lieyalatif said... Reply Comment

wahh bagus hubby rin siap nak pi tgk citer hindustan kan wayang.... laki lieya mmg tidak le...tapi seb baik bini die pun tak berape minat sgt hindustan....lieya ngan hubby ni dok tgk movie kalo ade citer budak2 jek laa rin skrang hahaahaha...ari tu tgk the good dinosour....so lepas ni tgu citer2 disney lain plak heheeheheheh

CikNaa said... Reply Comment

huaaa best nya dating kak rin..

LydSunshine said... Reply Comment

Suka..suka... I iz zeles. Last tgk tengok wayang dengan suami ialah tahun lepas. Tengok the Hobbit Battle of 5 armies. Ambik tiket midnight dan bawak si budak Luth. Sengaja pilih midnight sebab nak suruh dia tidur. Mana boleh tinggal budak kenit.

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

anak2 dah besar ok la kan dating2.. kalau kecik2 ni susah nak tinggal. saya dulu mak heret la 6 beradik gi tgk wayang. saya memang dah biasa tengok wayang dari kecik. Tiap2 bulan mesti mak bawa pergi tengok wayang. Alkisahnya mak & arwah saya pun kenal kat panggung wayang. Masa tu arwah ayah keja kat panggung wayang mak pulak memang dari kecik suka tengok wayang bawa adik2 dia yang kecik2. Saya ni dah 4 tahun tak tengok wayang. anak kecik lagi so spent time buat benda2 yang boleh bawak anak je la.. Takpe saya suka kumpul dvd so inilah masa menambah koleksi hehehe

rosnisah siti said... Reply Comment

Auw...sweet gitu kakakku....sy pun dh 2 tahun tgk...hihi

rosnisah siti said... Reply Comment

Auw...sweet gitu kakakku....sy pun dh 2 tahun tgk...hihi

Julia Johari said... Reply Comment

Romantik sangat ni akak dgn hubs...bestnya anak2 dah besar leh dating dua orang...syokkkkkkkkkkk

Diana Rashid said... Reply Comment

filem dilwale memang filem wajib tengok tu kak..heheh

Raihanah Ahmad said... Reply Comment

best tu blh dating

LYAfrina said... Reply Comment

wow..romantiknya dating berdua..lya x pnh lg tgk wyg berdua..klo tau asya tgk wyg berdua dgn papa, cnfirm merajuk..haha..

x sbr jgk nk tgk citer dilwale tu.. lagend..