U Click Me...I Click U Back

Wednesday, December 9, 2015

Melampau Tak Soalan Aku Nih??

As salam...



"hello KPM...boleh tak cuti dilanjutkan sebulan lagi...bukakla sekolah bulan feb nanti...ceq tak puas lagi cuti nih!!!!"

ko rasa apa jawapan KPM bagi???

nampak sangat soalan mintak lempang sedas tak???
Kehkehkeh

tapikan...memang rasa tak lama dah nak bukak sekolah...
pejam celik dah bukak sekolah
next 2 weeks...dah mula kena datang sekolah untuk meeting kali pertama...
pastu 5hb dah mula sekolah...
takdela rasa macam cuti panjang sangat...

tu pun dah ramai cikgu2 yang dah mulakan tugasan tahun 2016 kat sekolah minggu nih...

Tak puas cuti sebenarnya!!!!

16 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

seronoknya cuti lama kakak...

lieyalatif said... Reply Comment

kehkehkeh rin.... kemain nak up cuti yeak....lieya plak nak sekolah cepat naik hahaahaha...penin nak masak ape2 ari utk budak ni kat umah sebeluam pi keje ....kalo ari sekolah boleh gak aci ngelat takde bento ekekekeekekekek....

rin makin slim lah...lawo tgk dlm pic tuh....

lieyalatif said... Reply Comment

kehkehkeh rin.... kemain nak up cuti yeak....lieya plak nak sekolah cepat naik hahaahaha...penin nak masak ape2 ari utk budak ni kat umah sebeluam pi keje ....kalo ari sekolah boleh gak aci ngelat takde bento ekekekeekekekek....

rin makin slim lah...lawo tgk dlm pic tuh....

Falsya said... Reply Comment

kalau dpt la smp ke feb smbg cuti mmg best tuh kak..hehe..

mama tisya said... Reply Comment

untung la kalo dpt cuti lg haha

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

bermula tahun 2016 rutin kita pun dah berbeza kena hantar anak pergi & balik sekolah dah. Excited ada, risau ada sebab kali pertama jadi mak yang ada anak dah masuk sekolah tadika hahaha

Yana Libra said... Reply Comment

huhu..gunakanlah masa yg ada ni sepuas hati ye..hehe..jangan ada yang tertinggal nak buat~

Ibu Lala said... Reply Comment

Keje opis lagi la cuti sikit. Mmg x puas cuti ni wpun cuti 2 bulan

Julia Johari said... Reply Comment

Aminnn moga doa akak dipanjangkan hahahhahhaha
cm juju yang belum anak pi sekolah lg ni dok la counting cepatlah habis musim sekolah...bulan 1 nak berjalan hahahhahahhahhahaha

aziekz said... Reply Comment

Setuju sesangat..up lagi sebulan..untuk kerja perkeranian sebelum persekolahan :-)

eima said... Reply Comment

kami plak tak sabar ..... nak buka sekolah....

PinKy MoMMa said... Reply Comment

ahahahhahahaha kak folo rapat kak..nak cuti lg hahahahahaha

Ainul Mustafa said... Reply Comment

rasa kejap je cuti sekolah ni. anak dh sibuk bila nak sekolah. rindu kt teacher. nanti bila dh sekolah kejut pagi pun susah.

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

hello.. saya dari pej KPM, cuti yang awak request tu saya dah luluskan untuk lagi 3 bulan.. so masuk kerja nanti ikut suka lah ya.. hahaha
melampau tak jawapan KPM kalau macam tu?

nadiah hanum said... Reply Comment

Hahaha..adehhh..ingatkan soalan apa tadi..;) tp betul laa sekejap jer cuti dah nak habis..nad pun tak puas rest lagi..next year anak sulung upsr, mak tak bleh nak jimba2 sgt dah..

QasehnyaRania said... Reply Comment

kan pejamm celik kejap je rasa..
bertsbahlah mnanti skolah dibuka. hikhiks