U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 31, 2015

Meeting...Meeting...

As salam..
Mostly sekolah2 dah mula meeting dari hari Isnin lagi..
Sekolah aku baru mula semalam...
Meeting pun bukan cakap benda yang lain dari lain..kehkeh
Tapi SYMP punya pasal...


Alhamdulillah rezeki cikgu2 untuk menjadi lebih bersemangat pada tahun 2016..

Hari ni masuk hari ke2 meeting..
Campur dengan LADAP...
Tak tahula habis kul bapa..

Esok hingga 3hbs aku ada bengkel pulak kat Seremban..huhu
4hb dah bukak sekolah...hadoiii!!!!
Sure keletihan...
Sebab Isnin dah buka sekolah...
Aku memang tak boleh nak skip bengkel nih...
Penting untuk tesis aku...


Rupa2nya ada kajian kalau asik dok bermeeting je blh kurangkan IQ..
Dan boleh menyebabkan brain death..
Hmmm...
Yang aku tau mengantuk jela..
Kahkah...

5 comments:

lieyalatif said... Reply Comment

fuhh tough jugak tugasan rin..... moga semua dipermudahkan ye rin...ape yg penting kalo ade mase tuk rest gunakan sebaikknyer...kerja ni sampai bile2 pun tak abis kan.....kesihatan yg penting kene jaga....

selamat tahun baru 2016 rin...moga tahun 2016 memberi 1001 keberkatan dan rahmat pada kite sekeluarga.....amin

Falsya said... Reply Comment

Falsya xsuke meeting..nak2 pulak kalau kene amek minit meeting..lg xsuke..

Julia Johari said... Reply Comment

Hahahhahahahha ayat akhbar tu menikam nikam...dah kami ni pun sokmo meeting pasal negara dalam parlimen...semua otak mati hahhahahahahah

Hamelia Hamid said... Reply Comment

happy new year sis

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

adoi bz bebenor you Rine..tapi tak apa,.. demi tanggungjawab
all the best ya Dear :)