U Click Me...I Click U Back

Monday, December 14, 2015

Kisah Rendang Paru #BloggerNana

As salam....


meh nak canang kat hampa...
kisah rendang paru BloggerNana nih...
serius sedap okeh
memang kompem akan repeat order lagi...
bila aku makan aku ingat suasana raya..hahahah

tak larat tengok kekawan blog dok viralkan dekat fb pasal rendang paru nana nih..
nasib dekat je nak self pickup...



bertambah2 aku makan nasi okeh...
aku beli 2 bekas...
satu aku bagi Ma aku...
Ma aku pun cakap sedap sangat
secukup rasa okeh....
korang mesti cuba...serius tak rugi....
dah rasa still nak lagi.... 

 nila Nana...first time jumpa..kenal pun sebab blogging..
pastu jadi kawan dekat fb...
korang kalau nak order rendang paru Nana nih...
bolehla wasap Nana  0197942480
inshaAllah boleh deal untuk COD atau self pickup 

btw....rendang daging pun ada tau... 
dan aku jamin tak cukup punya sebekas tuh...
hahahahaha 

9 comments:

Falsya said... Reply Comment

falsya bukan takat rendang paru je order kak..rendang daging sekali...hehehe

Amanda Suria said... Reply Comment

Memang sedap dan terbaik...nexxt nak order lagi nanti nak suruh dia buat pedas lagi sikit...heheheh

JAMIL HASHIM said... Reply Comment

salam dari http://jmbelog.blogspot.my/

JAMIL HASHIM said... Reply Comment

salam dari http://jmbelog.blogspot.my/

syawalsimpsons said... Reply Comment

sedapkan kak....soya pon rasa nak repeat order lagi

mama tisya said... Reply Comment

tu la sedap..rmi dh geng2 blogger bli

Julia Johari said... Reply Comment

besttt ye mkn rendang.........aummmmmmmm

Nana said... Reply Comment

yeayyy heheh tq kak
insyallah saya jamin gerenti tak menyesal klw sape oder hahaa
dibuat penuh kasih sayang tau
jangan segan2 klw nak repeat oder ok

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

COD area mana Rine?
macam menarik je rendang tu..