U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 29, 2015

JANGAN KECAM SAYA!!!

As salam...


di sebabkan aku pernah share/entrykan berkenaan dengan cara memohon guru ganti di negeri selangor...

rujuk entry http://azrinzfamily.blogspot.my/2015/02/cara-memohon-guru-ganti-di-negeri.html


ada beberapa pelawat yang datang ke blog aku dan tulis komen2 yang agak tidak menyenangkan...seolah2 aku yang bersalah sebab server down...


maaf kalau aku salah faham...
tapi banyak kali kot komen2 kat blog aku..
walhal bukan tugas aku nak nak cek kenapa server down...
pastu tanya pulak ada cara lain tak?
 aku ni hanya seorang cikgu yang juga seorang blogger yang hanya share panduan untuk memudahkan sesiapa yang google berkenaan dengan cara memohon guru ganti di selangor....


tapiiii....




ada yang salah faham pulak....

aku bukan marah...
tapi siap sound takde apa2 respon dari aku...
masalahnya aku bukan admin untuk aplikasi tersebut....
huhu


apa yang dapat aku nasihatkan di sini...
sesiapa yang cuba hendak memohon guru ganti...
better pemohon telefon JPN 03-5518 6500 untuk menanyakan tentang permasalahan ini...
dan pemohon jugak boleh email @jpn.selangor@moe.gov.my untuk membuat aduan..
harap maklum....

12 comments:

lieyalatif said... Reply Comment

aduhh tu la org skrang rin...kite dah war2kan berita tu bukan nak di ucap terima kasih tapi kene kecam plak lagi...sabar le rin...

mama tisya said... Reply Comment

diorang tk phm..yg sebenarnya kita share info tp mcm gaya kita yg uruskn tu yg marah gamaknye hehe

Falsya said... Reply Comment

sabau je ler org2 gini...

Amanda Suria said... Reply Comment

Haih..diorang ni tak faham tugas blogger kot...

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

Hehe..nak tergelak pun ada ni. Adess.. dah macam kan rine plak yg jadi pengendali web tu ek.
Depa ni pun satu lah.. terus je lah call jpn.
Cemna nak jadi peneraju minda 'yasyasan' ni?? hihi.
Blogger ni hanya menyampai berita secara informal je. Urusan formal pergi lah pada saluran yg sepatutnya.

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

blogger sebagai penyampai informasi yer.. bukan kerja jaga server. mungkin certain pembaca blog ni dia tak berapa faham.

Diana Rashid said... Reply Comment

Kesian akak..sabar je la.memang susah kalau dapat pembaca yang tak paham pasal ni.kita ni cuma menulis je...lepas ni kena tulis la kat bawh post yang blog akak tak de kaitan dengan laman web rasmi mana2 jabatan kerajaan atau swaSTA..HEHEH

Ena said... Reply Comment

la pulak dah
kesiannya
Better baca dan selidiki lah dulu kan
baru blh tingalkan komen

Nana said... Reply Comment

haha kelakar ok
nak kata bodo kang marah

Julia Johari said... Reply Comment

Aduhhhhh hal yg sama pernah berlaku tp ceritanya lain...ini yg julia pernah utarakan dalam fb dulu...hmmmm diorang tak baca betul2...blog ni pun nama cikgu azrine...bukan website yg diorang nak tu hehehhe

eima said... Reply Comment

adui la ade juga org cam tu ... hahaha
lawak betui ... ni blogger dik oi bkn web master sistem hahahhaha

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

OMAIGOD! orang dah share info pun tak bersyukur.. pergi lah tanya kat yang berkenaan.. kenapa nak kena kecam cikgu Azrine! huh