U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 18, 2015

T.I.G.A.P.U.L.U.H.E.N.A.M

As salam



tq kekawan yang sudi wish birthday aku semalam
 ramai sangat wished...
tapi sori sebab dah takde nak kisah sangat pasal birthday sebab nunggu result UPSR anak aku keluar..... 
alahai...
atirah dapat 3A 2B ajek... 
apa2pun alhamdulillah...
frust aku dah habis semalam...


aku redha aje dan syukur sangat...


 genap 36 tahun...
lagi 4 tahun nak masuk 3 series... 
semoga Allah kurniakan aku kesihatan yang baik...
rezeki yang diberkati dunia akhirat...
dan umur yang panjang untuk menjaga amanah2 Allah...
amin.....ya rabbal alamin

14 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

happy bufday kakak..moga dirahmati allah..ammmiinnnnn

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

Happy bufday rine.
nxt mth ai follow u jugak... 36 tahun.. uhuks :D

Ibu Dilah said... Reply Comment

happy birthday sis..

Aeen said... Reply Comment

happy birthday akak cantik...semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki... :D

Rizziela said... Reply Comment

kita sebaya... by the way.. Happy belated birthday

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Reply Comment

Happy belated birthday Rine..
Alhamdulillah.. tahniah buat anak tu :)

Falsya said... Reply Comment

happy belated birthday kak rine..hehehe...senang nak ingat birthday kak rine...sebab birthday kite samaaaaaaaa...;)

misz sheyla said... Reply Comment

happy belated birthday....tahniah untuk anak...

LM said... Reply Comment

Happy belated birthday rine. Sama bln nov ye kita.. Moga pjg umur ye.. Tua rine sket je dari LM.. Suka tgk rine awet muda. Nmpk mcm 20 an lg

Eh kak ngah baya maisarah rupanya. Maisarah x dpt 5A pun. Apa oun syukur.. Dah tau dia mmg usaha habis habisan sbb mmg dia ni agak slow sket dan terkial2 belajar bm sejak blk dr doha aritu. Nk marah pun tak blh sbb tau dia dh usaha sgt sgt.

Tahniah buat kejayaan kakngah.. Dpt hadiah apa agaknya tu?

Nafira usof said... Reply Comment

Happy belated Birthday..
tak nampak 36 pon.. still gojes~

eima said... Reply Comment

4 series kak ... hehehe

tahniah kak ngah ....

ameris said... Reply Comment

hepi besday rine... x sempat nk wish smlm. mc.. haoi tingtong kepala ni..
wah dah nak masuk 4 series jugak ehh

Mimy Hamid said... Reply Comment

happy birthday kakak cantik...

Julia Johari said... Reply Comment

Cerdik tu dapat 3A...alhamdulilah...yg ptg tak fail cukup dah...happy birthday kak