U Click Me...I Click U Back

Monday, November 2, 2015

Stories

As salam..
terlalu banyak benda nak cerita..
sepanjang weekend ni ada cerita sedih sangat..
tapi nanti aku ada masa aku buat entry khas pasal tu..
minggu ni minggu padat...
kerja banyak gilos...
aku hutang banyak sangat kerja...
weekend baru2 ni aku tak dapat buat apa sebab jaga hubs sakit....:-(
hari ni sekolah busy dengan aktiviti selepas exam...
ko bayangkan aku baru habis semak 3 kelas aje paper sains...
lagi 4 kelas je nak pulun...
pastu S/u peperiksaan dah habaq dalam tele...
kena masukkan markah b4 6pm hari ni..
tak ke gelabah cicak ko..
sebab paper sains aku baru exam khamis hari tu...
tak sempat nak pulun sebab weekend aku takde kat rumah..
once aku get ready aku akan stori pasal tuh...
sekarang ni busy nak pulun marking paper...
untungla yang semak 2-3 kelas aje...
untung subjek yang dah exam awal2..
paper sains selalunya memang dah akhir2 exam...
kesian cikgu2 sains...hmmmmmm.....
khamis ni aku away lagi dari Malaysia..
flight belah petang...
ikut hati takmo pergi..tapi demi tugas sebagai pelajar....
Jumaat aku mohon cuti rehat khas
tu yang kena siapkan kerja sebelum cuti panjang deepavali...
deepavali cuti dari isnin sampai khamis...
jumaat dah mula sekolah balik..
pastu sabtu hari anugerah...
ko dapat bayangkan tak menang tanganla semua cikgu...
sebab hari anugerah ni memang kompem semua guru akan busy...
sebab kira majlis besar sekolah...
cuti deepavali ni kompem ramai yang datang sekolah
siapkan Buku Adab Belajar budak2...
hmmmmm.....
tak sabarnya nak tunggu cuti sekolah...
*sigh*

9 comments:

Falsya said... Reply Comment

falsya yg baca pun dpt rase betapa kelam kabutnye akak..apatah lagik akak yg hadap..bertabah ye akak..tp tp, away from malaysia tuh nak kemana..ehh, terjoyah pulak..hehehehe..

cik hani said... Reply Comment

Semoga dipermudahkan segala urusan awak..

eima said... Reply Comment

cikgu ... tu ramai lagi komplen kan .... org yg tak kerja ngn cikgu mmg tak tau ..... nk pi mana tu ....

dah baik ke cik abg ..semoga cepat sihat ye

Yana Libra said... Reply Comment

busynya..harap semua dimudahkan

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Phewww busy betul cikgu ni..
semoga dipermudahkan ya Rine..

Diana Rashid said... Reply Comment

sabar kak..buat dengan tenang..jangan kalut2..
satgi diri sendiri yang stress..nanti keduttt!!heheh

sweet tooth said... Reply Comment

smg Allah permudahkan...

LM said... Reply Comment

LM yg baca pun mengah. Byknya kerja rine.

Moga suami
Rine cpt sembuh ye.

LYAfrina said... Reply Comment

lya doakan moga dipermudahkan sgalanya...
harap husb akak dh sihat skarang