U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 11, 2015

Sedap Sangat ke Pavlola By @Sugarlandbyrara (Blogger Safura)???

As salam....
gituhhhh tajuk ko khennnn???
asyik bertangguh je nak cerita pasal kesedapan pavlova yang aku order dari blogger Rara
actually aku memang dah lama nak ngetes sedap sangat ke pavlova Rara nih??


so kebetulan sangat birthday aish masa tu nak dekat..
memang kuatla rezeki rara nih....
akhirnya aku order jugak pavlova beliau....
aku try wasap2 dia...
kemahen lagi PR rara ni..
tak banyak cakap terus proceed je order...
ingat dapat jumpa...
sekali delivery by her beloved hubs..
frust jugak sebab tak dapat jumpa face to face dengan rara...
kehkehkeh...


maka jumpala hubs rara dekat zoo negara...
sebab masa tu aku cuti jerebu..
kalau tak aku suruh hanta dekat sekolah aje.... 



packaging pun dah WIN...
suka...suka.... 

tu belum rasa lagi tau...
ewahhhh!!!


tertelan2 air liur nengok...
seyes..memang tak sabar nak ngap...
birthday boy takde masa nih..
tinggal dengan kakngah dia kat rumah....
 


 memang aku tak sabar2 dah...
terus ngap satu!!!
serius okeh...
rangup sangat dan buah2 dia fresh gituhhh...


dan paling best dia tak manis leting...
manis tahap potong kaki tuh aku memang tak gemo sangat....


selamat dah masuk perut memasing..
dan selamat dah dak Aish tiup2 lilin..
jadila dari takde tiup apa2 kan....


habis licin dalam masa sehari tu jugak...
kalau korang teringin nak rasa...
atau nak order untuk any occasion 
do contact safura fadhlan at ; 


Whatssap  ~ +019 477 4240
Facebook ~ www.facebook.com/sugarlandbyrara
Ig ~ @sugarlandbyrara 

14 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Reply Comment

Memang sedap pavlova ni..
Akak dah lama tak buat..
Tengok gambar ni dah teringin pulak nak makan.

Falsya said... Reply Comment

sedapnyeeeee..nasib baik baru makan semalam..kalau x mmg harus ngidam..hehehee

syawalsimpsons said... Reply Comment

sedapnya kakak...ni kalo soya buat mmg soya je la makan...

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

promote baek nih.. i pun tak terorder juga lagi dari Rara..
1 day nnt nak order juga.. :)

mrs kayrul said... Reply Comment

Terliur sudah

sweet tooth said... Reply Comment

lama x makan pavlova...

cik hani said... Reply Comment

Pavlova kalau tak manis lagi sedap.kalau manis sangat memang tak lalu nak telan kan..

safurara said... Reply Comment

huaaaa tqsm kak! hehehe, nt leh order lagi, tu lah, xdpt nak jumpa kan kak. sobs~ xpelah, nt kita gather gather,hehe

eima said... Reply Comment

MENARIK2 TU LA DOK TUNGGU SAPE YG DOK PUTRAJAYA ORDER AI BOLEH TUMPANG .....

CikNaa said... Reply Comment

pavlova paling sedap stakat ni..terliur plak nengok gambo akak makan..huhu

Ibu Dilah said... Reply Comment

sedapnya... terliur tgk pavlova rara ni tau.. hihihi

ameris said... Reply Comment

terbaekk pavlova rara nih

Rizziela said... Reply Comment

nampak pun dah sedap

dalila said... Reply Comment

wahhhhh..ramai btl yg review tp spi skang xpenah try lg..mmg terigin..mcm nk order utk anni bln dpn je..