U Click Me...I Click U Back

Monday, November 9, 2015

Sakan Berjalan Je Ko!!!

As salam...
Selamat touched down waktu Malaysia kul 1pm semalam..

Haduss!!!
Cerita Jogja belum khatam lagi..
Ni dah selamat balik dari Pekan Baru..
Banyak hutang entry nih..
Takde kegigihan nak update...
Tapi sayang pulak takde kenangan nanti..

Meh tempek 1 gambar aku hilang ingatan menghabiskan rupiah kat Pasar Basah, Pekan Baru..hahahaha..
Tu dah penat sangat sebab cuaca panas pun ye...
Peluh ketik!!!hahahaha
Gigih jalan kaki dari Hotel Furaya sebab takdela jauh sangat..



Aku takde ambik gambar banyak sangat kat Pekan Baru..
Tak sempat pun ye...
Huhu

Lagi 2minggu aku kena fly lagi..
Kali ni bukan belah indon la..
Dan kali ni aku fly dengan budak2 sekolah sebagai guru pengiring...
Ada pertandingan sains peringkat international...
Hubs aku dah perli2..
Kemahen lagi tahun ni u berjalan ye..

Sebenarnya bulan 12 pun ada lagi..
Tapikan...hmmm...
Aku dah tak sanggup dah nak fly lagi..
Penat!!!
Tapi SV aku dok suruh aku gi bentang paper kat Chiang Mai...
Aku dah tak larat weyhhh naik belon..
Dan aku memang tak suka naik kapal terbang..
Kalaula ada cara lain yang lagi cepat dari belon..
Dah lama aku naik..huhuhu
Dan paling aku tak suka..
Kena tinggal anak2 ngn lakik sendiri lelama..
Tension!!!!

Nak bawak semua belum mampu lagi..
Hmmmm....

8 comments:

Ana Fatihah said... Reply Comment

Bestnya berjalan lahaiii. :D

Rizziela said... Reply Comment

bestnya dpt berjalan

safurara said... Reply Comment

have fun kak!

CikNaa said... Reply Comment

huaaa best la kak jalan lagi! jeles..okbai..hahaha

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Bekerja sambil berjalan memang seronok.. tapi tu lah kita ni as a mom mmg tak sanggup nak tinggal anak2.. apatah lagi nak tinggal laki.. hahahaha.
Apa2 pun all the best to you ya Rine :)

~ NANA ~ said... Reply Comment

syok la kak pegi jalan2...takpe, tahun depan duk diam2...tahun ni kak pulun je pegi naik belon...hihi

Maria Firdz said... Reply Comment

Seronoknya jenjalan..

Falsya said... Reply Comment

wahhhh..bestnye dpt jenjalan..smbl menyelam minum aie..hehe..falsya pun sama kak..xsuke naik flight..tp suke melancong..tp xnk naik flight..kalau boleh tau2 dh smp je..hehe..