U Click Me...I Click U Back

Saturday, November 28, 2015

Hitea @Grand Season Hotel, KL

As salam semua....
ecewahhh....


kita dekat sekolah ni..
cuti2 pun kerja masih menimbun lagi nih...
so mohla bangun pagi2...
datang ke sekolah siapkan apa yang patut...
sebelum kena panggil dengan orang atas katanya...


yang penting2 semua aku dah hanta...
yang belum submit ni hanya beberapa minit meeting je...
koh..koh..
memang tak sempat pun nak hadap..
beberapa sebelum pergi Bangkok tu dah busy siapkan kerja2 yang lagi penting...
latih budak2 lagi...
ai is fenattt okeh!!! 

*************************************

mukadimah pun dah panjang berjela...


sehari sebelum gerak ke Bangkok
sekolah aku organised majlis hitea akhir tahun...
tiap2 tahun pun buat...
tapi kali ni kami pilih Grand Season pulak..
aku dah pernah 2x berhitea kat sini..
so bagila idea dekat bos BKGK tryla buat kat sini..
kalau reramai boleh dapat murah je 1 kepala..
sebab dekat sini makanan dia variaty sangat....
 semuanya pun sedap..alhamdulillah...


kiranya dah kali-3 la aku berhitea dekat sini..
sebelum ni masa aku mengajar di sekolah lama aku....


aku planning bawak dak Aish sorang jela..
sebab free...aku memang tak payah bayar sebab staff sekolah...
tapi kalau bawak anak2 yang besar kena bayarla..
kecuali dak Aish free la..
hubs aku hanta aku hari tuh..
dak Aish plak boleh mentido plak..
hubs aku cakap takpe..bia dia jaga...
aku pun memang planning nak pergi sekejap je..
sebab packing pun belum siap lagi...aduhaiiiii!!!! 



aku memang takde ambik gambar banyak sangat...
sebabnya sibuk dengan nak rasa semua makanan...
hahahaha...#dasar  
 

 banyak lagi makanan2 yang aku bedal
macam aku cakap tadi makanan memang variaties...
sampai tak tahu nak membedal mana dulu.... 
unfortunately....takde masa nak snap....
kehkehkeh..


ini baru sikit je aku ambik...
tak habis2 muka aku je dok bangun duduk..bangun duduk..
topup makanan....hahhahaha
weyyy...aku sengaja empty kan perut just semata nak membedal dekat sini..
rugi meh datang perut penuh....
  

  
makan...makan jugak...selpiah jangan dilupakan....
gitchewww.....


 sempat lagi menyinggah tempat kekawan lain just for posing2...
kenangan katanya....ye dop???
  

selpiah lagi selagi boleh hadap....hahahahaha


my bff ever!!! #LOVE



dengan kakak2 tersayang....gitchewww.....

dalam kul 3:30 camtu aku blah...
tak boleh nak stay lama sangat sampai majlis habis..
sebabnya aku nak kena cari baju blouse putih untuk pakai di Bangkok just for nak entering Malaysian Embassy....
last mins pun tahunya...huhuhu



nanti aku sambung cerita kat mana aku shopping lepas tuh...keh...keh...

5 comments:

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

betul Rine.. kalau makan kat tempat2 buffet kadang terlupa nak snap gambar.. sebab besar sebenarnya malu nak go around nak snap satu2 makanan pun ya juga.. hihihi.

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

wah cikgu2 berselfie memang gempak. selamat pergi bangkok

Aty_Fared said... Reply Comment

teringat dulu..masa mak saya jadi cikgu.. tetiap tahun pon ada macam ni.. anak2 semua nak mengekor..heheh.. merasa lah makan hotel kecik2 dulu..;p

ezan idma said... Reply Comment

sedapnyaaaa nampak food

LYAfrina said... Reply Comment

sedapnya mkn kat hotel..