U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 4, 2015

Gegar Vaganza ~ Glamer SIPI2 Pun Boley....

As salam....
ewah...ewah...
tajuk tu macam bajet ko tu glemer sangat...
tak..tak...aku nak tergelak sebenarnya...
sebabnya...jap2...nanti aku cerita...
aku nak tanya hampa tengok tak gegar vaganza episode 3 baru2 nih??
tak tengok takpe...
korang tengok je kat bawah nih
kehkehkeh 

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

kalau korang nak tau....
tempat duduk yang sheeda duduk tuh...
tempat aku buat relif....
tiap2 pagi aku bertapa kat situ lah...hahahahaha
sampaila habis selesai buat relif...
baru aku masuk kelas...


masa siaran langsung GV ni aku tak tengok sebabnya aku takde kat rumah..
tapi aku memang rakamla...
pastu dalam group wasap dorang dok usik2...
"sheeda ganti kakrin buat relif...."
 

terkujat jugak sebab tetiba plak ada rakaman sheeda jadi kerani sekolah....
jaafar onn datang jadi GB sekolah....
hahahahaha.... 


inila pejabat sekolah aku kalau hampa nak tau....
tahun ni tahun glemer SKTM 2...hahahahaha
maklumla retis sheeda ni kawen dengan cikgu sekolah nih...
kehkehkeh.... 

tu...tu...kusi biru tuh...
kerusi memerah otak buat relif....
elehhh..macam bajet bagus je ko erk....


aaaaaaallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
bagi la chance kerusi aku duduk nak glemer sikit masuk tibi kheeeennnnn????



dorang ni lagi glemer!!!!
 posing dengan GB jaafar onn...
#hamboisangattau!!!

14 comments:

Wawa Yusoff said... Reply Comment

meja relief pon jadilah.. asal masuk TV ye kak rin. hehehe :)

cik hani said... Reply Comment

Wahhhh..glemer la nanti..
Retisss gitu

MizzTina said... Reply Comment

waaaaaaa...pemes meja n kusi akak..hikhikhik

TunSha Ayunie said... Reply Comment

hahhahaa adoi kakrin... kerusi glemer pun satu kebanggaan pe... sebab kakrin yang duduk situ...weee

eima said... Reply Comment

sekolah kat zoo negara mana tak glemer dkt nganfinas pulak kan ... hehehe
untung la tuan kerusi tu keh keh keh

Diana Rashid said... Reply Comment

ye ke kak??wah..untung la..tempat buat kerja hari2 masuk GV lagi..boleh buat kenangan...ehhehe

seraa rose said... Reply Comment

tmpt relief glemer.. ok lah.. hehe..

Elya Roza said... Reply Comment

hehhehe..sipi sgt tuuu!! hahaha

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Fuyyooo.. cikgu Rine.. nak signnnnnn hahaha
u know what? minggu pertama GV i ada tweet pasal Haiza tau.. sekali masa konsert minggu ke-2 tweet i dibaca oleh Haiza.. kau rasa?? famous tak Kak Jah?? hahahahaha :p

nadiah hanum said... Reply Comment

ok lah tu rin...sipi2 pun jadi laaa..kira glamer dah tu! hahaha...

safurara said... Reply Comment

kihkih jadiklah sipi2 kan kak.hehehe

lieyalatif said... Reply Comment

alkisahnyerrrrrrrrrrrr.....ehh sipi2 pun terase aura tu rin ekekekekeekeke.... lieya ni tak layan sgt gegar vaganza..selalu nak tgk tapi last2 dah terbongkang atas katil...tgk pun ulangan ajek.....tapi mmg syok artis2 tahun nieh...gempak2....

LYAfrina said... Reply Comment

ada tgk GV..
oo..sekolah akak rupanya.. hehe

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Ala rugi la akak xdak..kerusi pun jadi la kam tumpang glamor...hehehe