U Click Me...I Click U Back

Thursday, November 12, 2015

Apabila Binik Ajak Lakik Tengok Wayang

As salam...




sebenarnya ada kisah sebalik tengok wayang hindi nih...
 kisah 18 tahun yang dulu2 kot...



tapi serius masih segar dalam ingatan...
bila ingat memang nak gelak guling2 pun ye..
nak nangis pun iye jugak....


takpela biar jadi kenangan masam manis aku dengan dear hubs...
yang penting I LUV U 2 3 4 la abang....gituhhhh!!!!


Aku tak sabar nak tunggu filem dilwale tu keluar...nak tengok kajol ngn SRK after 20 years...

11 comments:

mama tisya said... Reply Comment

tkpernh tgk cite hindustan kt wayang

Shark Kay said... Reply Comment

waaa..
tak tau pulak ada sambungan..
mcm menarik jer lepas 20 tahun berlakon balik.
tapi lagi menarik kisah akak tu.
hehe..

syawalsimpsons said... Reply Comment

ada kenangan tu kakak....sy kalo tgk hindustan kat wayang, mmg G ngan member2...kalo citer lain, inshallah boleh ngan en asbeen

anez zamri said... Reply Comment

alolo sweet sangat ni akak!akak saya pun minat gila tgk cite hindustan..lepastu berangan!hahahaa

Falsya said... Reply Comment

untung akak somi akak boleh ikut akak tgk wayang cite hindustan..somi falsya xlayan..even kat tv pun kadang die wat gie tukau channel padahal falsya tgh sedap layan..sakit betul hati...hehehe

eima said... Reply Comment

comey la korg ni .... kikiki malu plak ai baca hehehhe

Ibu Dilah said... Reply Comment

Alolo.. rasa romantik pulak bila tgk citer hindustan kat wayang ngan husband.. hihi

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

hahaha ni mesti kes kantoi kannn.. kalau tak, takkan hubs u cekak pinggang kat luar panggung.. LoL!

Diana Rashid said... Reply Comment

Tak mau tau la cerita dilwale tu nak tau cerita akak dengan suami tu..cerita cepat..hahhah

ameris said... Reply Comment

alololo... omei sngat..

Ann said... Reply Comment

woww...mcm best je cte ni..

xpernh lg layan hndustan kt wyg