U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 13, 2015

Liputan Team Sofbol ATHIRAH Dalam Berita Harian

As salam...


sebelum cuti sekolah seminggu tuh..
ada Saadah bagitahu aku BH (didik) nak datang buat liputan pasal team sofbol sekolah aku...
dia bagitau aku kot2 aku nak jenguk2...


takde masa nak jenguk2...hahahaha
ummi ko busy sangat kakngah oiii


pastu last week adah bagitahu jangan lupa beli BH
aku pun iye kan ajela..
pastu isnin serius aku dah lupa....
krikk..krikk sungguh!


then semalam ada kekawan UPSI wasap dalam group...
kata sekolah aku masuk paper BH bahagian didik..
glemer sekolah aku katanya...
kehkeh...


jaguh sofbol okeh...
don play2....hahahahaha



siap screenshot hah kawan2 aku bagi gambar nih..
kemahen glemer athirah..
tak yah susah2 aku edit...ngeh..ngeh


sekolah aku dapat sekolah kluster tahun lepas..
dan kebitaraan dalam sains dan teknologi serta sukan sofbol...
tu sebabnya BH datang cover team sekolah kitaorang....
rasanyala kot...hahahaha 


dan tahniah kepada jurulatih cikgu kojai dan pembantu cikgu saadah sebab berjaya menjadikan team sofbol sekolah kita juara MSSD 2015 (Gombak) dan naib juara MSSN 2015 (Selangor)


Semoga SKTM (2) terus cemerlang!!! 

12 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

Naik sign adik athirah, wah glamer lah adik, sport women betul, seronoklah tgk anak2 cemerlang cmni...Qi esok ikut jejak langkah kakak2 ni tau...aktiflah sukan untuk negara hehehhe tahniah

Zihan Zamberi said... Reply Comment

wahh bestnyee...dah lama giler tak main softball...Athirah main ape, pitcher ke catcher? All d best athirah...

eima said... Reply Comment

hebat ni ... inshaaAllah jika UPSR cemerlang nak masuk sekolah berasrama penuh peluang cukup cerah .....

Diana Rashid said... Reply Comment

Wah..retis dah dia..masuk suratkabo..heheehs.sebenarnya benda2 macam ni la yang buat diaorang makin minat ..kan kak?/tahniah athirah...

ameris said... Reply Comment

mak pun tumpang glamer you...
tahniah kakak..

ameris said... Reply Comment

glamer mak dia... sib baik blogger kan rine, tempias tu kena. tahniah kakak.

mrs kayrul said... Reply Comment

kak rin jangan lupa frame kan gambar...bangga kan bila pencapaian anak makin hebat

lieyalatif said... Reply Comment

wahhh tahniah2..... harus dibanggakan ni rin.... potong paper ni...frame kan..kenangan bermakne ni rin...ingat senang ke mau masuk paper nieh....tahniah2 lagi sekaliii....

Amanda Suria said... Reply Comment

Tahniah Athirah..sesuatu yang membanggakan....

LM said... Reply Comment

Tahniah buat athirah dan kawan2

Falsya said... Reply Comment

Glemer kak ngah..ummi jgn lupe frame keratan akhbar tuh tau..buat kenang2an..;)

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Tahniah athirah! =D