U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 27, 2015

Lipstic Brand Sugar Belle Pulak!

As salam...
Korang pernah dengar tak lipstik brand sugar belle...
Aku pestime was masa dok usha2 kat ig..
Ternampak dan terus jatuh cinta..
Gituhhh!!



Memula aku wasap adik nih..
Dia cakap dah habis stock..
1 kaler hapak pun takde..
Frust meroyan sekejap sebab dah berkenan sangat2 ni..
Dah la kaler faveret is pink..
I is cannot tahan kat situ..
Lepas seminggu lebih frust tertonggeng2..
Then aku try usha lagi ig budak tu..
Sebabnya dia dok setiawangsa..
Aku malas nk cari orang lain sebab aku nak ambik terus je lipstik tu kat dia..(COD)



Ko nampak tak tahap tak menyabar kat situ
Sekali memang nak jadi rezeki aku kot..
Dia cakap kaler yang aku nak tinggal 1 jek..
Apalagas..cepat2 order..
Order terus 2 (1 warna lainla)


Satu warna sugar pink..
Satu warna high class red...
Tak silap aku memang ada 4 kaler je kot yang jenis aku nak..
RM49hinggit seketul...
Tapi pejam mata jela sebab dah lama gilos tak beli lipstic..
Yang nyx aku pun dah habis aku kerjakan warna yang sama je everyday...




Korang kalau berkenan korang ushala ig2 yang jual sugar belle ni..
Search jela hashtag dia #sugarbelle
Tapi serius lipstik brand ni memang manjang sold out..
Bertabah ajela..
Beli kat luar aku tak sure ada ke tak..
Sebab tak gigih nak google...
Kehkeh




Korang nak tengok ke aku pakai?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v






warna baju dah sama dengan warna lipstik dah...
ni aku pakai kod sugar pink tau


ala aku tau korang nak cakap muka aku tembam kan??
aku tak suruh ko tengok muka aku...
tengok lipstik aje!!!



Nanti ko tunggu aku diet sok2
Terus bertuko macam angelina jolie..
Kwakkk..kwakkk...


 amacam berkenan tak??? 

8 comments:

Falsya said... Reply Comment

santekkkk..kene kaler tuh ngan akak..hehe..falsya nie dh lama xmembeli makeup..rugiiiii..sebab jarang makeup..

syawalsimpsons said... Reply Comment

ok cantik...kakak..ni matte atau moist punye liptik ni....

no more love u in my life said... Reply Comment

cntik wrne dia..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Cantik kaler dua2 lipstic tu.. suit dengan u Rine..

::EIDA:: said... Reply Comment

wow ! pink ! ida sukaaaaaaaaaaa

Diana Rashid said... Reply Comment

sama macam saya la..kalau suka lipstik tu,itu je la hari2 pakai sampai borong orang tengok..heheh..yang penting diri sendiri tak boring..

Cantik je kak warna lipstik tu..Padan la dengan harga dia..meletoopp!!hehhe

eima said... Reply Comment

hahaha mula tu tgk bibir je pas tu tgk muka pulak ... kah kh kah ....

lama gile tak pakai lipstik ..tak suka la .. tatau nape

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

btl best pada nyx ke..ok2 nanti jap nak pi tengok..heee