U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 20, 2015

Kecundang



As salam..
Akhirnya Aish kecundang jugak..
Pagi tadi elok je..
Lepas dalam kul 11 camtu badan dah mula panas..
Huwaaa...
Risaunya ahkak...

So tadi kul 2 dah bawak gi klinik..
Selamat ambik darah dah..
So far takde apa2 yang merisaukan berdasarkan ujian darah..
Sebab baru hari pertama demam..
Kalau 2hari lagi tak baik memang nak kena repeat balik ambik darah..

Tengokla muka dak Aish..
Mata tu layu je..
Tapi bagusnya dak Aish kalau demam tak merengek2..
Since dia kecik macam tu..
Ko tau dia demam sebab badan dia panas je..huhu
Cakap pun banyak..
Cuma dia tak jadi aktif lari sana sini jela..
Dok je diam je...

Yang kesiannya sementara tunggu klinik kesihatan nak bukak kul 2 tadi..
Aku bawak dia pergi minum dulu kat mamak..
Boleh dia order sendiri kat mamak tu..
Roti bakar satu..
Pastu sadisnya takde plak roti bakarnya..
Selalunya tak kira pagi petang malam kot kalau kat mamak..
Ada je roti bakar..
Takde rezeki dak Aish..

Korang doakan dak Aish cepat sembuh..
Aku rasa sekolah masih akan ditutup sampai khamis ni..
Sebab ipu makin teruk nih..
Ada yang tempat dah nampak kuning udara dia..
Nauzubillah...bahaya betul!!

Cepat2la jerebu ni hilang..
Kesian anak2 kita kan?

10 comments:

ameris said... Reply Comment

risaukan anak2 tak sihat dgn cuaca jerebu skrg.
cepat sihat hensem boy..

Mrs Little Voice said... Reply Comment

GWS Aish....

Falsya said... Reply Comment

Alahaiiii..susah hati betul kalau anak demam nie..get well soon aish..

Aeen said... Reply Comment

paling risau bila anak2 xsihat...dgn keadaan jerabu yg teruk balik skang ni..hmm..
semoga cepat sembuh ye aish...

Ibu Dilah said... Reply Comment

get well soon aish..

ReeneeRaaid said... Reply Comment

get well soon!

eima said... Reply Comment

get well soon .. risau anak2 .. fahim ngan icha pun dah selsema

sweet tooth said... Reply Comment

smg cepat sembuh aish...

Julia Johari said... Reply Comment

abg hensem tak sihat? huwaaaaaa sedihnya...cpt sembuh ye syg...

LM said... Reply Comment

Mata layu je. Sian tgk anak yg x sihat nmpk x bermaya sgt