U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 1, 2015

KAWAN-KAWAN Datang & Pergi...:-(

As salam...
rehatkan dulu cerita #Jogjakarta2015
mehla kita up entry basi sikit...
kang terus hilang ingatan langsung tak berupdate.... 
last 3weeks tak silap aku...
ada beberapa orang cikgu aku dapat naik pangkat jadi PK kat sekolah2 sekitar gombak jugak...
then ada sorang cikgu (kak siti) akan pencen...
makanya adala sambutan atau majlis perpisahan untuk those cikgu2...sobs..sobs...
actually 1 of them is my bff and sister ever...
 kak hamizah...
sobbss....tempat aku meluahkan perasaan aku tentang kerja..
tentang anak...semuala...
the shoulder to cry on...
dapat naik pangkat jadi PK Hem di SK Taman Prima...
inila kak hamizah yang selalu teman aku pergi beli baju...
teman aku jejalan kat butik2 kat wangsa melawati....hahahaha
pengomen tegar aku pun ye jugak nih...
selalu bagi nasihat kat aku pasal kerjaya aku....
sayang ahkak!!!
 selamat maju jaya untuk akak di sekolah baru ye...
nanti kita kopi2 ye kak...
cikgu aznam pun dapat jadi PK 1 di SK Sg Tua...
ni cikgu tusyen anak2 aku dari masa kakak UPSR hingga ke kakngah...
memang berbaloi hanta tusyen dengan cikgu aznam sebab dia memang pakar matematik sekolah rendah..
dari asik dapat B...sekarang dah meningkat ke A...
alhamdulillah!!
dan cikgu aznam ni terkenalla di daerah Gombak...
gituhhh!!!


ni kak siti yang dah selamat pun pencen last 3weeks...
cikgu paling dedikasi dan paling rajin pernah aku jumpa...
tahniah kak...semoga masa akk lepas ni lebih terisi ok...


cikgu cikgi kalau di ajak selpiah...memang no.1
hahahahaha...


sekeping lagi...yeahhhhh!!!!!
just untuk kenangan dengan kak siti


kak siti dengan our GB En Alwan (kanan) and our PK Petang En. Tuan Ismail....


selamat maju jaya untuk semua bekas guru SKTM2 yang berjaya naik pangkat....
TAHNIAH!!!
semoga terus cemerlang  di mana mereka berada

untuk kak siti..selamat tamat perkhidmatan 
semoga terus sukses dalam bidang yang diceburi pada masa depan ye...

*macamkanderangbacablogaku*

9 comments:

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

amboi comel cikgu siti macam pengantin. macam tak caya je dah pencen. selamat menikmati hari pencen yer cikgu siti

Diana Rashid said... Reply Comment

Tahniah untuk cikgu dan cikgi...heheh..
tahun depan giliran akak pulak kot..:)

lieyalatif said... Reply Comment

tu lah rin....org disekeliling kite datang dan pergi....

selamat maju jaya bagi yg keluar...in sha Allah jauh di mata dekat di hati...fb ade...wasap ade...still boleh keep in touch org kate kan....

Suhaiza Shamsudin said... Reply Comment

sek sg tua tu sekolah anak saya ...
klu cikgu aznam duk area selayang boleh la ajar tuisyen anak saya nanti ... :)

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Tahniah untuk cikgu cikgu semua. bukan main lawa lagi awak skg. lama betul tak singgah rumah awak ni..hehehe

eima said... Reply Comment

biasa la tu kak ... inshaaAllah pasni cikgu azhrine pulak naik pangkat

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

best wey tgk org dah pencen. weols tu hari selasa lepas wat majlis org pencen.. tgk akak sorang tu gumbira bercahaya je muka sbb da buleh rest2 kat umah. Huhu.

nadiah hanum said... Reply Comment

Lepas ni giliran cikgu azrine pulak naik pangkat, Insyaallah..;)

Julia Johari said... Reply Comment

Macam nak contact cikgu aznam lah, boleh buat tuisyen matematik utk Qi kot2 dah besar nanti...baguslah anak2 akak ni mudah dpt cikgu yg dikenali dari segi bakat mengajar...tahniah semua.