U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 22, 2015

Dak Aish Genap 3 Tahun

As salam..

Alhamdulillah..
Syukur ke hadrat Allah..
Masih memberi nikmat untuk aku meneruskan perjuangan..
Menjaga amanahMu ya Allah..
Amanah yang satu2nya jadi 'penyeri' dalam keluarga aku..
Setelah hampir 16 tahun menunggu ketibaan anak lelaki...

Memang banyak nak update perkembangan dak Aish..
Tapi tak nyempat...
Sekarang cakap memang non stop..
Ko cakap dia pun nak cakap..
Hadoiii!!
Pergi kedai mamak pun dah pandai order sendiri...hahaha


Selamat Hari Lahir yang ke-3 tahun little Aish Iskandar!!
Semoga kamu membesar sebagai anak yang soleh..
Anak yang membanggakan kami...
Anak yang cerdik pandai..
Dan taat perintah agama...

We luv u so much!!!

15 comments:

Aeen said... Reply Comment

happy birthday Aish...semoga pjg umur,dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang soleh yeh...:)

eima said... Reply Comment

Happy Birthday aish ... kejap je kamu ni besar .. dok teringat time kecik2 lagi kan ...

mama tisya said... Reply Comment

happy 3rd busday aish...smoga jd ank yg soleh

Nad MamaZN said... Reply Comment

hepi bday dak aish yg comel lg kacak! ;)
moga jadi anak yg soleh

safurara said... Reply Comment

Hensem boyyyy. Happy borndayy sayang.

Scarlett O'Hara said... Reply Comment

Alolo!Malu-malu nakal si Aish!

ameris said... Reply Comment

dah besar anak bujang sorang ni. hepi besday ensem boy. jd anak yg soleh okeh.

Ibu Dilah said... Reply Comment

happy birthday encem boy aish... semoga menjadi anak yg soleh.. berjaya di dunia dan akhirat..

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

selamat hari lahir hensemboy!

Julia Johari said... Reply Comment

Abang hensemmmmmmmm happy birthday sayang! Alhamdulilah nanti besar kawan dgn Qi tau...nak tgk korang bergambar dua orang cam ne lah nanti hehehe

Falsya said... Reply Comment

Happy birthday menantu mommy!!!!..ehhhh, hahahhaha..

semoga menjadi anak yg soleh..dh besar nnt jaga ummi jaga abah jaga kakak2 okayh..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

nampak jauh beza sangat dah Aish skrg..
dah macam abang besar sangat.. rambut pun dah tak perang lagi dah..
HAPPY 3rd BIRTHDAY LIL' BOY

LM said... Reply Comment

Selamat hari lahir dak aish comel

Diana Rashid said... Reply Comment

tak sedar pun dah 3 tahun kan??dah nampak ensem nya tu..heheh..
selamat hari jadi Aish...

Ibnuismaini Ismail said... Reply Comment

Semua perkataan dan perbuatan kita dia snap n rakam dalam kepala. Sel2 otak sedang berhubung. hehe. Semoga jadi anak soleh. amin.