U Click Me...I Click U Back

Monday, October 12, 2015

Artis Mai SKTM (2) Baq Hang!!!

As salam

mood nak update dah ke laut...
penuh dengan vitamin M dah nih...
help..help!!!..


banyak cerita tak cover habis lagi...
cerita jogja pun dah kelaut mana dah...
help...help!!!


entah bila la entah tak busy...
dok bergelut dengan hrmis pun belum habis2 lagi..
buat2...tak sempat simpan dah hilang...dah suruh log in balik..
eh...tak faham aku!!! 
cikgu2 ada banyak kot kerja lain nak setelkan..
bukan kerja mengadap benda tu aje kan???

*********************************
stop bebel!!!


meh nak cerita kisah sabtu lepas...
kalau ikutkan malas jugak nak cerita pasal #harisukannegara nih..
tapi sebabnya....




ada artis mai sekolah kami bak hang!!!
kwakkk...kwakkk....
dijemput khas dari raja lawak...kehkehkeh


saje nak bagi perangat hampa...hahahaha.


pagi2 sebelum kita bersukan mehla kita wefie...
blurr pun tak de hal..
mata terbeliak pun takde hal...
gituhhhh!!!!! 


setel makan.....jom berjoget...ehh...senamrobik....



murid2 yang akan bertanding senamrobik wakil sekolah...
alhamdulillah menang tempat ke-2!!!
tahniah SKTM (2)!!!

 

2-2 yang atas pentas tuh atlit negara..
yang anis tu muaythai dan yang lelaki tuh pemain ragbi negara..
nama aku tak ingat..
dorang 2 pimpin kami dalam senamrobik tapi....

semua dalam gerakan muaythai...
memang best!!!!
tapi mendapatla esok2nya habis cramp kaki2 aku..
maklumla orang kuat sukan...
bluerrkkkkkk....



 semua gambar2 yang ada aku semua ehsan dari kekawan masuk dalam group...

[amaran : jangan gelak sekiranya gambar2 tersebut menggelikan ketiak anda...okeh??]



 
semua tuh gambar candid!!!
pun dorang share dalam group...
nasib nampak macam artis tengah bersukan kan??
sila muntah sekarang...hahahaha

setel senamrobik sampai peluh2 ketik...
tibala masanya man dengan amerika rajalawak menggelikan hati kami semua... 


berebut2 budak bila artis panggil naik atas pentas


dia pilih sorang je untuk setiap tahun....
rezeki memasingla dapat sorang rm5 hinggit....


tak sempat nak snap gambar bebanyak sebab dok jauh kat belakang...
tu pun jenuh zoom bagi beso....heheheheh

bagi aku lawak dorang terhibur la..dan sesuaila untuk budak2 sekolah kan?
yang paling lawaks sekali bila ada tepuk2 pastu kena joget...
hat tu paling WIN la budak2 sekolah buat....
kehkehkeh...


lepas tu barula murid2 dilepaskan untuk berjalan keluar mengelilingi sekolah...
sambil diiring oleh guru2 mengikut tahun....
aku pun ikut jugak berjalan..saje nak exercise..
padahal dah penat ko bersenam robik tuh..
setengah jam kot dok joget2...
nampak sangat pancit....tetttttt!!!!!!


yaya aku suruh jugak dia berjalan bagi cergas sikit.....
dok lembik je kalau suruh buat apa2 tau!!





gambar berjalan kat luar tu pun ada je yang share...
tapi aku malas dah nak up kat sini...


sehingga berjumpa lagi tahun depan dengan kisah lain pulak ye...
tammat la sudah kisah hari sukan negara versi SKTM (2)....

12 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

Meriahnya hari sukan negara kt sekolah akak, wowwwwwwww retis datang lagi lah bersemangat, suka lah pi sekolah rinduuuu

Lea Ismail said... Reply Comment

meriah betul nampaknya...

ameris said... Reply Comment

meriahnya rine... mcm sambutan hari kebangsaan plak. siap artis datang. wiwittt..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

kelasss retis MLM datang sekolah.. lagi semangat lah budak2 bersukan ya Rine.. :)

eima said... Reply Comment

wahhh meriah nye sekolah hangpa untung la

LM said... Reply Comment

Gmbr candid tp tetap nmpk ayu rin

ayu Ismail said... Reply Comment

meriahnya..siap ada artis ..mesti bebudak suka

Aty_Fared said... Reply Comment

akak ada amik otogerap derang tak..?? hehehe...
akak lagi nampak retis dari retis tu tawww... :)

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

meriahhhnyaaaa. memang sukan negara sangat ni..hehehe

nor azman said... Reply Comment

Meriahnya

LydSunshine said... Reply Comment

Cantik macam tu atlit muay thai. Wow, dah macam nelydia Senrose aku tgk.

Falsya said... Reply Comment

Meriah sungguh..kemain bersemangat akak..hhaah..chumel..